VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Uzman Çavuş'un otomobiline saldırı!

20 Mart 2013

Bolu’da gece saatlerinde uzman çavuşa ait park halindeki otomobile saldıran kimliği belirsiz kişiler, otomobilin kapılarını ...

Bolu’da gece saatlerinde uzman çavuşa ait park halindeki otomobile saldıran kimliği belirsiz kişiler, otomobilin kapılarını çizerek ayna ve sileceklerini kırdılar. Olay yerinde inceleme yapan polis, otomobilin ön camında parmak izlerine rastladı.

  

Haber: Murat ÇELİK

Olay, gece saatlerinde İzzet Baysal Caddesi’nde meydana geldi. Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli Uzman Çavuş Gökhan B., otomobilini Aslahattin Camisinin 100 metre ilerisinde yolun kenarına park etti. Daha sonra evine giden uzman çavuş, sabah kalktığında otomobilinin kapılarının çizilmiş, aynalarının ve sileceklerinin de kırılmış olduğunu fark etti. Hemen polis ekipleri arayan Gökhan B. yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri, ilk olarak otomobile verilen zararı tespit etti. Daha sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri çağırıldı. Otomobilin kapılarında ve ön camında çalışma yapan ekipler, parmak izlerine rastladı. Alınan parmak izi örnekleri incelenmek üzere laboratuara götürülürken, Uzman Çavuş Gökhan B. de şikayetçi oldu. Polis, parmak izi örneklerinden olayı aydınlatmaya çalışıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.