VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O kişi konuştu...

20 Mart 2013

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’u cübbe ve sarığıyla TBMM’de ziyaret eden Furkan Sönmez, yaşanan ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’u cübbe ve sarığıyla TBMM’de ziyaret eden Furkan Sönmez, yaşanan durumla ilgili olarak ilk kez konuştu. Ali Ercoşkun’la birlikte eleştiri oklarına hedef olan ve birçok kişi tarafından yerden yere vurulan Furkan Sönmez, “CHP’lilerin de bizim gibi olan insanlardan tanıdıkları yok mu? Meclise kendilerini ziyarete gelseler kapıdan mı kovacaklar. Ayrıca milletvekili herkesle görüşür. İçki içen bir insanla, kahvede kumar oynayan bir insanla görüşemez mi? Öyle bir yasak mı var?” dedi.

www.medyabolu.com internet sitesine konuşan Furkan Sönmez, “Eğer girişte bizi uyarsalardı, kuralları söyleselerdi gerekeni yapar, ona göre meclise girip ziyaretimizi yapardık. Biz oraya gövde gösterisi yapmaya gitmedik. Sadece ziyaretti” dedi.

Ali Ercoşkun’lu uzun yıllardır tanıştıklarını söyleyen Furkan Sönmez, “Ali Ağabey ile uzun zamandır tanışıyorum. Normal’de İstanbul’da ikamet ediyorum ama 2 yıl Bolu’da kaldım. Bu sürede Ali Ercoşkun ile tanışma fırsatım oldu. O dönem kendisi milletvekili de değildi. Ağabey kardeş gibiyiz. Kendisini ziyaret etmek istediğimizi söyledik. Ali bey’de kabul etti. Meclise bu şekilde girilmemesi gerektiğini bilmiyordum. Daha doğrusu böyle bir şey var mı onu da bilmiyorum. Orada bizi kimse uyarmadı. Eğer uyarsalardı kurallara uyardık. Ya da dışarıda bekleyin deseler dışarıda da beklerdik. Kimseye gösteriş yapmaya ya da meydan okuma düşüncemiz olmadı. Sadece ziyaret amacıyla gittik” dedi. 

“GİRİŞTE SÖYLESELERDİ GEREĞİNİ YAPARDIK”

Furkan Sönmez, ziyarete geldiklerinde kimsenin kendilerini uyarmadığını söyleyerek, “Bende bu ülkenin bir vatandaşıyım. Bu ülkede vergimi veriyorum. Kimseyle sorunum da yok. Siyasi anlamda da kimseyle sorun yaşamıyorum. Gösteriş meraklısı da değilim. Amacımızda sadece ziyaret olduğu için böyle bir haber olacağını hiç düşünmemiştim. Meclise her türlü insan giriyor. Eğer bize güvenlikte söylenmiş olsaydı, bizde gereğini yapar, kurallara uyardık” diye konuştu.

“CHP’LİLER BİZİM GİBİLERLE GÖRÜŞMÜYOR MU?”

CHP’lilerin eleştirilerine anlam veremediğini söyleyen Furkan Sönmez, “CHP’lilerin tepkilerine anlam veremedim. Bu bana özel olarak izin verilmiş bir durum değil. Ayrıca CHP ile sorunum da yok. CHP’lilerin de bizim gibi olan insanlardan tanıdıkları yok mu? Meclise kendilerini ziyarete gelseler kapıdan mı kovacaklar. Hem Ali Ercoşkun milletvekili seçildiğinde kapısının herkese açık olduğunu söylemişti. Biz kendisine nezaket ziyareti yaptık. Ali beyde bizi kabul etti. Dini inancımız gereği giydiğimiz kıyafetlerle girilmez diye bizi dışlamanın ne anlamı var ki? Bizde bu ülkede yaşıyoruz. Ama kimseyle sopaları taşları birbirimize atmıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“İNANCIM GEREĞİ GİYİNİYORUM”

İnancı gereği giyim tarzı olduğunu belirten Furkan Sönmez, şöyle konuştu:

“Bu haberlerle siyasi olarak ne düşünülüyor tabi ki onu bilemiyorum. Benim amacım tamamen ziyaretti. Ayrıca milletvekili herkesle görüşür. İçki içen bir insanla, kahvede kumar oynayan bir insanla görüşemez mi? Öyle bir yasak mı var? Yanımızdaki Adnan Bilaç hocamızda Ankara’da önemli bir yerde hizmet veriyor. İnancımız gereği giyiniyoruz . Kimseye gösteriş ya da artistlik yapma düşüncemiz yok. Tamamen ziyaret için gittik.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.