VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İstifa etmeyi düşünen milletvekili kim ?

18 Mart 2013

  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Parti Bolu İl Teşkilatı Ar-Ge Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset ...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Parti Bolu İl Teşkilatı Ar-Ge Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nde 5.hafta derslerine eski milletvekili Lokman Ayva ve kişisel gelişim uzmanı Şafak Keklik katıldı. Lokman Ayva daha önce istifa etmeyi düşündüğünü itiraf etti.

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNDÜM

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimlerde ilk olarak kürsüye görme engelli eski milletvekili Lokman Ayva çıktı. Ayva 2002 yılında medyaya yansıyan donarak ölme ve bankamatikte bulunan engelli bir vatandaşın üzerine giyecek pantolonunun olmamasının kendisini çok etkilediğini belirterek şöyle konuştu: "Meseleyi Bütçe Komisyonu'na getirdim. Engellilere yaşlılara, kimsesizlere bütçeden 1 milyon TL pay ayrılmasını istedim. Ama o yıl bütçede bu kabul edilmedi. Hemen gidip kendimce gerekçelerimi sıralayarak istifa mektubu yazdım. Tam bitirdim, durup düşündüm. Aklıma, Mevlana'nın, 'Üzülme. İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur." sözü geldi. Düşündüm ben bu işin daha iyisini yapabilirim diye. Başladım kulis yapmaya ve Kemal Unakıtan döneminde ki bütçe görüşmelerinde miktarı tam aklımda değil ama 22 milyon TL engelliler, yaşlılar kimsesizler ve yardıma muhtaçlar için ayrıldı. İşte bu söz bizim bayrağımız olmalı. Bir şeyi çok istediğimiz halde olmuyorsa oturup eksiklerimizi gözden geçirmeliyiz" dedi.

Lokman Ayva'nın ardından, kişisel gelişim uzmanı olan ve Türk Hava Yolları dahil Türkiye'nin önde gelen 140 firmasına kurumsal gelişim, yönetici ve lider yetiştirme ve eğitimci yetiştirme seminerleri Keklik, katılımcılara iki saatlik bir sunum yaptı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.