VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çanakkale geçilmez

18 Mart 2013

  18 Mart Şehitleri Anma Günü programı dolayısıyla Şehitlik'te program düzenlendi. Törenin ardından İl Kültür ve ...

18 Mart Şehitleri Anma Günü programı dolayısıyla Şehitlik'te program düzenlendi. Törenin ardından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki tiyatro gösterisinde Çanakkale ruhuna ve kardeşlik olgusuna vurgu yapıldı.

BÜTÜN BOLU GELDİ

Konferans salonunda düzenlenen törene Vali İbrahim Özçimen ile eşi Nezahat Özçimen, Milletvekili Tanju Özcan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, askeri ve sivil erkan, şehit yakınları, gaziler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan program, Bolu Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Basri Karadaş'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

OKULLARA ÖDÜL VERİLDİ

Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şule Demir tarafından seslendirilen 'Mehmet Toprak Oldu' şiiri salonda duygulu anlar yaşattı. Sinevizyon gösterisi ile devam eden programda Bolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 'Çanakkale Geçilmez' oratoryosu ve dramalar sahnelendi. Atletizm yarışması 18 Mart kupasında dereceye giren okullara ödülleri verildi. Vali İbrahim Özçimen, Yukarı Soku İlköğretim Okulu, Gerede Halil Nom İlköğretim Okulu ve Alıçören İlköğretim Okulu öğrencilerine kupalarını verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.