VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bomba iddia...

18 Mart 2013

Avukat Yüksel Gültekin, Ali Erçoşkun’un mecliste sarıklı ve sakallı kişilerle fotoğraf çekip Facebook’ta yayınlamasının tesadüf ...

Avukat Yüksel Gültekin, Ali Erçoşkun’un mecliste sarıklı ve sakallı kişilerle fotoğraf çekip Facebook’ta yayınlamasının tesadüf olmadığını belirterek, “Çünkü son günlerde Sayın Ali Ercoşkun'un başka fotoğrafları Ankara'daki Ak Parti merkezlerinde elden ele gezmektedir. Esas Milletvekili Ercoşkun bu fotoğrafları bizimle paylaşmalıdır” dedi. Şimdi herkes bu fotoğrafların ne olduğunu merak ediyor.

15 Mart 2013 tarihinde Abant TV kanalında yayınlanan Abant Objektif programının yorumcularından Yüksel Gültekin, canlı yayında bomba bir iddiayı gündeme taşıdı. Gültekin, günlerdir tartışılan AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’un TBMM’de sarıklı ve sakallı iki kişiyle çektirdiği resim için, “Bir milletvekilinin toplumun her kesimini kucaklaması, toplumun her kesimiyle görüşmesi ve fotoğraf çektirmesinden daha tabii bir şey olamaz. Bu fotoğrafları değil, bu fotoğrafları kınayan demokrasiyi içine sindirememiş hala toplumda varlığını sürdürmeye çalışan son kırıntı seçkincileri şiddetle kınamak lazımdır. Ancak bu fotoğrafların bu dönemde çektirilmesi de milletvekilinin sitesinde yayınlanması bir tesadüfün değil bir Piar çalışmasının ürünüdür” dedi.

“GENEL MERKEZDEKİ FOTOĞRAFLARI PAYLAŞSSIN”

Gültekin, Ercoşkun’un genel merkezde farklı fotoğraflarının olduğunu ifade ederek, bu fotoğrafları kamuoyu ile paylaşmasını istedi. Yüksel Gültekin, “Çünkü son günlerde Sn. Ali Ercoşkun'un başka fotoğrafları Ankara'daki Ak Parti merkezlerinde elden ele gezmektedir. Esas Sn. Milletvekili bu fotoğrafları bizimle paylaşmalıdır. Son paylaştığı fotoğraf bu fotoğrafların etkisini azaltmaya yöneliktir. Sanırım bu konuda sn. Milletvekili daha açıklayıcı ve inandırıcı bir beyanda bulunacaktır. Bizi Piar çalışmasına alet etmesin” dedi.

Ayrıca Yüksel Gültekin, “Yüksel Ceylan döneminde yeşil alanların bir kısmının, yeşil alan vasfından çıkarılarak birilerinin kısa sürede bu arsalarda spekülasyon yaparak büyük paralar kazanmasına alet olunduğunu, bu iddiasını gazetedeki köşesinde dile getirmesine rağmen Sn. Yüksel Ceylan'dan bir cevap gelmediğini, bu ayıbın üzerine oturarak tekrar belediye başkanı adayı olmasının mümkün olmadığını buradan bu durumun kamu oyuna açıklanmasını istiyorum diye” dedi.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.