VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sarıklı sakallı tükürük polemiği

17 Mart 2013

   AK Parti Bolu Milletvekili Ali Erçoşkun’un Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) sarıklı ve sakallı iki ...

 AK Parti Bolu Milletvekili Ali Erçoşkun’un Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) sarıklı ve sakallı iki kişiyle çektirdiği ve sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta yayınladığı fotoğrafa, “Yüzlerine tükürsem tükürüğüme yazık” ifadelerini yazan Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz, “Kişisel olarak belirtmiş olduğum düşüncemin Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ile hiçbir ilgisi yoktur” dedi.

ADD Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Temiz, “15 Mart 2013 günü sosyal paylaşım sitesi facebookta başkaları tarafından servis edilen AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve yanında bulunan 2 şahısla TBMM içerisinde çekilen bir fotoğraf altına yorum yazmıştım. Bu yorum başkasının özel sayfasından yayınlandığı için yorumumu da o kişinin sayfasındaki fotoğrafı altına yaptım. Daha sonra paylaşım. O sayfa sahibi tarafından kaldırılmıştır. Yoksa yorumu kaldırmam söz konusu değildir.

Elfaz Temiz sözlerine şöyle devam etti; “Sayın Milletvekili Ali Ercoşkun’la çocukluğundan beri özel bir yakınlığımız vardır. Şahsına haddini aşacak herhangi bir sözüm olmuşsa da elbette ki özür dilemesini de bilirim. Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün getirmiş olduğu Laik Demokratik Hukuk Devleti ilkelerinin bir bir yok edilmeye uğraşıldığı bugünlerde TBMM çatısı altında o tip fotoğrafları görmemiz bizi ziyadesi ile üzmüştür. Kişisel olarak belirtmiş olduğum düşüncemin Atatürkçü Düşünce Derneği ile hiçbir ilgisi yoktur.”

1 yorum yapılmış
  • deniz
    18 Mart 2013 • 14:00
    soyadı temiz kalbi pis,kalbinin pisliğinin yüzüne vurmuş ? bi kendi suratına bak ne kadar nursuz.bide o beğenmediğin müslümanın suratına sıfatına bak nur saçıyor aradaki farkı göremessin ki nasipsiz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.