VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hakem bahane futbol nerede?

16 Mart 2013

Zirvenin sahibi Kayseri Erciyesspor’u ağırlayan Boluspor, kendi seyircisi önünde 70 dakika boyunca 10 kişi oynadığı ...

Zirvenin sahibi Kayseri Erciyesspor’u ağırlayan Boluspor, kendi seyircisi önünde 70 dakika boyunca 10 kişi oynadığı maçı 4-2 kaybetti. İlk iki umutları biterken, play-off işi de zorlaşmaya başladı.

 

İlk iki umutlarını sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Boluspor, kendi sahasında vurgun yedi. 26’ncı hafta karşılaşmasında Yarenler, lider Kayseri Erciyesspor’u ağırladı. İlk 10 dakikalık bölümde kırmızı beyazlılar çok net pozisyonlar yakaladı. Djiehoua ve duran toplardan yakalanan pozisyonlar bir bir harcandı. Hatta Aydın Çetin’in düşürüldüğü pozisyonda herkes penaltı bekledi ancak hakem vermedi.

 

DALMAT ÇİVİLEDİ

Bu pozisyondan 10 dakika sonra Erciyessporlu Gohou’nun röveşatasını elle kesen Engin, kırmızı kartla oyun dışına atıldı. Penaltıdan attığı golle öne geçen Erciyes moral buldu. Ancak Boluspor oyunu bırakmadı. İlk yarının bitimine saniyeler kala Fransız oyuncu Dalmat sahneye çıktı. Ceza sahasına yapılan ortaya çok iyi yükselen Dalmat, harika röveşatayla eşitliği sağladı. Devre 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

FARK SONLARDA AÇILDI

Boluspor, ikinci yarıya da fırtına gibi başladı. İstekli ve arzulu futbolla gol arayan takım, 67’de Göksu’nun golüyle şaşkına döndü. 76’da Alp Ergin harika golle skoru eşitledi. Ancak bu dakikadan sonra Erciyesspor farkı açtı. 81’de Göksu yeniden takımını öne geçirirken, 86’da Gohou skoru ilan etti. Erciyesspor liderliğini sürdürürken, Boluspor ise ilk iki umutlarını yitirdi. Play-off şansı da zora girmeye başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.