VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz o hocayı eleştirdi

16 Mart 2013

  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hortum olayına yorum yapan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen ve ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hortum olayına yorum yapan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Külköylüoğlunu topa tuttu.

Haber: Abdullah Ceyhan

Bolu'nun Seben İlçesine bağlı Taşlıyayla Göleti'nin kenarında bulunan Kozyaka ve Ekiciler Yaylasında geçtiğimiz günlerde meydana gelen hortum olayında onlarca ev yakıldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Bolu Belediye Başkanı Alaaaddin Yılmaz'ın eleştirilerine hedef oldu.

ALİM DİYE GEZİNİYOR

Bolu Belediye Meclisi Mart ayı 2. oturumunda konuşan Başkan Yılmaz ,"Alim diye bilim adamı diye geziniyor. Ama adam ortada yok. Komik komik açıklamalarda bulunuyor. Fiziksel bir olayla ilgili konuşuyor ama kendisi Fen ve Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi. Malesef bu Türkiye'nin bir gerçeği. Biz kendi işimizi yapmıyoruz. Konu siyaset ve futbol olduğu zaman ağzı olan herkes konuşuyor. Yapılan açıklamalar çok komik. Profesörün olursa bu memlekette herşey olur" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.