VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Adliye sarayı nereye yapılacak ?

16 Mart 2013

  Adalet Bakanı Sadullah Ergin Bolu'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cuma namazını Highway'de kılan Adalet ...

Adalet Bakanı Sadullah Ergin Bolu'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cuma namazını Highway'de kılan Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Vali İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve partililer karşıladı.

Cuma namazının ardından Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yeni yapılan T tipi cezaevi, Valilik ve adliye ziyaretlerinin ardından Bolu Belediyesi'ni ziyaret etti. Bakan Ergin'i Belediye girişinde Belediye Başkanı Alaadddin Yılmaz, Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri karşıladı.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ziyarette Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e Bolu ile ilgili bilgiler verdi. Başkan Yılmaz, 'Bolu gölleriyle ünlü Allah'ın doğal güzelliklerini verirken cömertçe davrandığı çok özel bir il. Biz Bolu'ya tabiatın kalbi diyoruz. Ayrıca Dünya'da 4 mevsimin doyasıya yaşandığı tek il Bolu diyoruz. Bu kadar güzel bir şehrin doğasına uygun hale gelmesi görevi de bizlere düşüyor. Bizde şehri doğayla uyumlu hale getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda da iddialı gidiyoruz. Zaten kentimiz Türkiye'de yaşanabilir iyi bir kent. Biz Dünya'da iyi olabilir miyiz diye düşünüyoruz. İnşallah sizlerin de destekleriyle başaracağız' dedi.

'Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum'

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ziyarette yaptığı konuşmasında Bolu'da yaptığı ziyaretlerle ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Bakan Ergin Bolu Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları değerlendirerek 'Bolu'nun her tarafı şantiye halinde. Ben Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Zor bir işe talip olmuş Başkan. Alt yapıyı inşa etmek, Bolu'nun kentsel dönüşümünü temin etmek ve gelecek vizyonunu ortaya koyarak üst yapıya değil alt yapıya bütün imkanlarını yoğunlaştırmış. Belediyecilik açısında riskli bir iş yapmış Bolu'nun hayrına yönelik bir çalışma sistemi seçmiş. İnşallah kısa sürede üst yapıyı toparlayıp Boluluların arzuladığı yerel hizmetlerin en güzelini onlara sunacak buna inanıyorum. Alaaddin Beyle bizim yollarımız çok önceden kesişti. Ak Parti'nin kuruluşunda beraber yola çıktığımız arkadaşımızdır. Kendisi Bolu'da yerel önemli hizmetlere imza attı. Biz Ankara'da bu çalışmalara katkı sağmaya çalıştık. Bunda sonraki hizmet alanında kendilerine başarı diliyoruz.

'Bu konuda hassasiyetimiz yüksek'

Gazetecilerin yeni adliye binası ile ilgili sorusunu da cevaplayan Bakan Ergin; 'Arkadaşlarımız şu anda çalışmalarını yapıyorlar. Her iki mekânın artılarını eksilerini inceliyorlar. Fiziki mekân, deprem güvenliği açısından zemin kalitesi, trafik, otopark ve güvenlik hizmetlerinin rahat sunulabileceği mekân gibi birçok faktör var. Bütün bunlar açısından değerlendirmeleri yapıyor arkadaşlarımız. Bu değerlendirme raporundan sonrada Bolu'nun hayrına olacak seçeneği tercih edeceğiz. Bu çalışma fazla bir zaman süreci de almayacak. Bir an önce adliye binamızın ihalesinin yapılıp başlaması lazım. Bu konuda hassasiyetimiz yüksek. Bundan emin olun 'dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.