VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ömer Sayın ateş püskürdü

15 Mart 2013

      AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Ali Ercoşkun hakkında talihsiz söylemlerde bulunan ADD ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekili Ali Ercoşkun hakkında talihsiz söylemlerde bulunan ADD Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz’e sert sözlerle yüklendi. İl Başkanı Sayın açıklamasında “Rüzgâra karşı tüküren, kendi yüzüne tükürür” atasözünü hatırlatarak gerekli cevabı milletin vereceğini belirtmek isterim” dedi.

Özgürbolu farkıyla yayınladığımız haberin yankıları sürüyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz’in Milletvekili Ali Ercoşkun'un paylaştığı fotoğrafa yaptığı yorumun ardından ilk tepki Abdullah Uzun'dan gelmişti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı yaptığı açıklamada ADD Başkanını yerden yere vurdu. 12 Mart tarihinde Ali Ercoşkun’un Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kendisini ziyarete gelen misafirlerinin resimlerini sosyal paylaşım sitesinde yayınlamasının ardından fotoğrafa yorum yapan ADD Bolu Şube Başkanı yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Elfaz Temiz’in söylemleri üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğduğunu belirten Ömer Sayın, " İlimizde 103 Bin oy alarak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Bolu halkını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden Ali Ercoşkun’a yapılan bu hadsiz ve çirkin saldırıyı AK Partiye yapılmış olarak görüyor, Bolu Teşkilatı olarak esefle kınıyoruz" dedi

HAYADAN YOKSUN

İl Başkanı Ömer Sayın açıklamaalrını şu şekilde devam etti, " Bu talihsiz sözler; din, dil, ırk, kılık ve kıyafet ayrımı ile toplumu ayrıştırmaya çalışan ADD Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz ve temsil ettiği zihniyet, kendilerine yakışacak şekilde davranarak bu olayda amaçlarını ortaya koymuştur. Elfaz Temiz yaptığı bu seviyesiz davranışla, Aziz milletimizin, bizi millet yapan güzide renklerin ve de değerlerimizin ne kadar büyük bir hasmı ve düşmanı olduğu izhar etmiş olup, başta Sayın Milletvekilimiz Ali Ercoşkun ve AK Partiye oy veren insanlarımızın yüzlerine bakacak edep ve hayadan yoksun olduğunu göstermiştir"

RÜZGARA KARŞI TÜKÜREN KENDİ YÜZÜNE TÜKÜRÜR

Millete hizmetkâr olmuş insanların yüzüne tükürmek isteyenlerin büyük değer yozlaşması içinde olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı, "Milleti millet yapan değerlerden ne kadar uzaklaştığının apaçık bir göstergesidir. Bu yanlış aslında tüm Bolu halkına yapılmıştır. Vatandaşlarımızın oy vererek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘bizi temsil et” dediği Milletvekilimiz Ali Ercoşkun’u hedef alan sözlerinden dolayı Elfaz Temiz’e “Rüzgâra karşı tüküren, kendi yüzüne tükürür” atasözünü hatırlatarak gerekli cevabı milletin vereceğini belirtmek isterim. Bu vesileyle kendisini kınıyor ve bu davranışından dolayı kendisini Bolu halkının takdirine bırakıyorum”dedi.

4 yorum yapılmış
  • Gazi_Caner_14
    14 Mart 2013 • 14:00
    Sen önce yaptığın gafları düzeltmeye bak Ömer Sayın efendi ! Başkaları ile ilgili haberlere ve ithamlara sen muhalefet olma ! Sen kendi başkanlığınla alakadar ol ! Sen değilmiydin daha düne kadar Basın Mensubu arkadaşlara ağır sözler söyleyen ve onları rencide eden şahıs !! Eğer BOLU,da güzel anılmak istiyorsan önce gaf,larını düzelt ve kimseyi kırma incitme olurmu ! Haa birde Ali Ercoşkun,un hamiliğini yapma , sen sadece işini yap !
  • adnan boyacıoğlu
    15 Mart 2013 • 14:00
    hangi millete hizmetkar olmuş acaba ?? hangi yatırımları getirmiş ??? hangi millete istihdam sağlamış?? hangi millete ne fayda sağlamış ?? Bırakın bu işleri milleti KANDIRMAYI BIRAKINNN !!!!
  • deniz
    15 Mart 2013 • 14:00
    ne yaparsan yap ne edersen et.sen A.UZUN gibi olamazsın sadece onun kötü bir taklıdi olursun.şu an işgal ettiğin makam aslında ona yakışır bunun sende farkındasın.gerçi senden o erdem beklenmez ama bence kendi rızanla ver işgal ettiğin koltuğu ona
  • Müslüman Bekir
    19 Mart 2013 • 14:00
    Ömer bey...Elfaz Temiz(!)senin vekiline hakaret etmedi.Senin sakalına hakaret etti.Aliye tükürmüyor adam peygamberimin sakalına tükürüyor.Uyan kendine gel.Bu karışıklıkta neyi savunacağını unuttun.Önce Peygamberimizi savun.Koltuğu sonra garantiye alırısın merak etme.Açıklaman Elfaz'a yakın olmuş farkındamısın?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.