VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da "Huzur" Operasyonu

15 Mart 2013

  Bolu'da "huzur" operasyonu adıyla yapılan asayiş uygulamasında 150 polis çeşitli mekenlarda kimlik sorgulaması ve asayiş ...

Bolu'da "huzur" operasyonu adıyla yapılan asayiş uygulamasında 150 polis çeşitli mekenlarda kimlik sorgulaması ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Bolu'da "huzur" operasyonu adıyla yapılan asayiş uygulamasında 150 polis çeşitli mekenlarda kimlik sorgulaması ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamar sırasında hakkında yakalama kararıu bulunan bir kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri, şehrin değişik yerlerinde oluşturulan kontrol noktalarıyla "genel güvenlik ve asayiş" uygulaması yaptı. Denetimler sırasında, 148 araç ile 25 iş yeri kontrol edildi. 686 kişinin kimlik sorgulamasını gerçekleştiren polis ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan bir kişiyi gözaltına aldı.

UEFA Kupası’nda Fenerbahçe'nin Viktoria Plzen ile oynadığı maçı hem de Kurtlar Vadisi saatini fırsat bileren polis ekipleri kafeteryalarda ve barlarda yaptıkları kontrollerde 1 tüfek ele geçirildi.

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.