VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Usta siyasetçi o yoruma çok kızdı

14 Mart 2013

  Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz'in, Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun'un facebook ...

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz'in, Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun'un facebook sayfasında paylaştığı fotoğrafa yaptığı yoruma ilk tepki Usta siyasetçi Abdullah Uzun'dan geldi. Uzun, "Umarım Elfaz Temiz yargılanır" dedi.

Haber: Abdullah Ceyhan

Bolu kamoyu Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube BaşkanıElfaz Temiz'in Ak Parti Bolu milletvekili Ali Ercoşkun'un facebook sayfasında paylaştığı fotoğrafa yaptığı yorumu konuşuyor. ADD Şube Başkanı'nın, milletvekili Ercoşkun’un Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sarıklı ve sakalı iki kişiyle çektirdiği fotoğrafın altına "“Onu vekil eden o ağabeyleri. Onlarla bu fotoğrafları paylaşması gayet normaldir. Yüzlerine tükürsem desem tükürüğe bile yazık olur” ifadelerini kullanması kamoyunda büyük tepki çekti.

KANIMIZI DONDURDU

Özgürbolu farkı ile yayınladığımız haberin ardından AK Parti'ye katılan ve fesih edilen HAS Parti İl Başkanı Abdullah Uzun konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 28 Şubat döneminde yaşananlara dikkat çeken Usta Siyasetçi Abdullah Uzun, " Bolu'da sözüm ona düşünce derneği başkanı bir fotoğrafa yorum yapmış. Milletin vekiline ve millete tükürmek istemiş. Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un inancı gereği sakallı cübbeli olan iki kişiyle çektirdiği ve facebook sayfasında paylaştığı fotoğrafa ADD Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz'in yaptığı yorum biz müslümanların kanını dondurmuştur" dedi.

UMARIM YARGILANIR

Usta Siyasetçi Uzun Elfaz Temiz'in zihninde28 Şubat kırıntılarını taşıdığına inandığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü, "O dönemde sakallı ve sarıklı müslümanların iftar yemeğine katılmaları bahane edilerek 28 Şubat postmodern darbesi yapılmıştır. Bu gün bu 28 Şubat darbecileri yargılanmaya başlandı. Umarım Eflaz Temiz müslümanlara karşı sergilediği tavır nedeniyle yargılanır"

YA ÖZÜR DİLE YA İSTİFA ET

Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nda nasıl mücadele verdiğine bakılması gerektiğini söyleyen Uzun, "Mustafa Kemal Atatürk ADD Başkanının 'tükürürüm' dediği Sakallı ve Sarıklılarla bu ülkeyi kurtardı. Onlarla TBMM'yi kurdu. Bu nedenle yazdıklarından dolayı özür dilemeli yada istifa etmelidir. Yok, biran için yanlış yaptım diyorsa çıkıp hem vekilden hemde tüm sarıklı cüppeli müslümanlardan özür dilemelidir. Özür dilemezse, bende Bolu'da onun gibi düşünüp yazdıklarının arkasında duramayan kişilerle karşılaşmaktan hicap duyacağım" dedi

Konu ile ilgili Milletvekili Ali Ercoşkun'un nasıl bir açıklama yapacağı ise şimdiden merak konusu

6 yorum yapılmış
  • Gazi_Caner_14
    13 Mart 2013 • 14:00
    Ne var bunda bu kadar öfkelenecek ve abartacak Sayın Abdullah Uzun efendi ! Herkes dünyaya kendi penceresinden ve objektifinden bakar, bu durum gayet normaldir. Düne kadar siz HAS partide iken AKP hükümetine sallayanlar ve onların politikasını eleştirenler değilmiydiniz? Hee şimdi AKP,ye geçiş yaptınız ve onların kılıcını sallıyorsunuz öyle değilmi? Ali Ercoşkun,un geçmişini ve kim olduğunu herkes çok iyi biliyor zaten , sizin kalkıpta O zatı savunmanıza gerek yok. Kimseyede burdan dini ve müslümanlığı öğretmeye kalkmayın , herkes dünyasını hür bir şekilde yaşasın. Türkiye Cumhuriyeti maalesef cemaatçilerin kisvesi altına girdi ! AKP hükümetide cemaatçilerin sağladığı maddi kaynaklar ile ayakta duruyor. Ben şuanda ATATÜRK,ün mezardan çıkıp gelmesini ve şu rezil halimizi görmesini isterdim. Saygılarımla...
  • Yetti Gari Başkan Ne hatırlatıyor Sana
    14 Mart 2013 • 14:00
    Sözüm ona HAS insan Abdullah Uzun “Ya derhal inancı gereği(?) Belediye başkanlığı yapan Sayın Yılmazdan kamuoyu önünde özür dileyecektir. Ya da sözlerinin arkasında duracak, kaldırdığı www.yettigaribaskan.com sitesini derhal yeniden yayınlayacaktır.”
  • Bolulu
    14 Mart 2013 • 14:00
    Bu usta siyasetçi diye bahsettiğiniz insan düne kadar bir muhalefet partisinin başında olup ta, iktidar partisi hakkında ağzına ne gelirse söyleyen adam değilmiydi,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Tamam ben sakallı-sarıklı tiplerden hiç haz etmem hatta öcü gibi göründükleri için korkarım bile amma, bu tip yalakalıkta usta siyasetçileri gördüğüm zaman da kan beynime sıçrar.Bu adam neresi ile kuş tutarsa tutsun beni hiç bir şeye inandıramaz.Bir kere kendi davasında bile samimi olamadı,şimdi iktidar partisinin ardında dans ediyor.İNANMAYALIM VE İNANDIRMAYALIM BÖYLE İNSANLARA KİMSEYİ!!!
  • Özgür DÖNMEZ
    14 Mart 2013 • 14:00
    Efendiler ve ey millet, biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz".Evet Bizler Mustafa Kemalin ne dediğine bakarız Sayın Abdullah Uzun.Esas Siz Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini iyi okuyun.Her Fırsatta 29 Ekimde de olduğu gibi ADD ye saldırmaktan artık vazgeçin.Atatürkçü Düşünce Derneğine de dil uzatmak Şube Başkanımıza dil uzatmak da sizin haddiniz değildir.Sosyal Paylaşım sitesinde Sayın Başkanın yazmış olduğu yorumda üslubunu eleştirebilirsiniz yanlış bulabilirsiniz Ancak Kimin Düşüncesinin ne denli samimi olduğuna gelince Siyasi Geçmişlerini İnsanların iyi Hatırlaması gerekir.Samimiyet o zaman ortaya çıkar.Sayın Elfaz Temiz 12 Eylülde Siyasi Bedeller Ödemiş bir Şahsiyettir.Mücadeleci bir Şahsiyettir.Siyasi Davasından hiç bir zaman geri adım atmamıştır.İnandığı Yolda her daim yürümüştür.Bu sözlerinizi de hak etmemiştir.Sizi Kınıyorum.Kınıyoruz.
  • deniz
    15 Mart 2013 • 14:00
    başkan topu topu bolu da 4 kelle düşmanın vardı bakıyorum hepside üşenmemiş habere menfi yorum yapmışlar.:) ee adamın münki ri olmazsa eskiden ona olgun adam demezlermiş napıcaksın bu tiplerde lazım adama.
  • İlyas Onur
    16 Mart 2013 • 14:00
    Ey Atatürk'den geçinen her boş cümlelerinin başına sonuna onun adını ekleyerek anlam katmaya çalışan,sürekli modası geçmiş sözlerini hatırlatıp duran Kemalist Efendiler Bu gün bir tartışma bir polemik olduğunda Müslümanlar çağa göre konuya nasıl yaklaşması gerektiğini gider Kuran-ı Kerim'e bakar ona göre yorumlar Kemalistler ise gider bakar atamız bununla ilgili bişey demişmi dememişmi dememişse hemen uydurma bi metin yazın altına Atatürk'ün imzasını atın belgeye falan gerek yok kanıta gerek yok Atatürk dedi de yeter ispatı nerde dendiğinde yaygara yap yobaz de küfür et hakaret et arada kaynar gider.Yarın uzayda hayat varmış bi kaç uzaylı Türkiye ye gelecekmiş dese birileri bunlar hemen yazar bir uydurma tarih daha atanın uzaylı hakları ile söyledikleri diye Seninle biz aynı fabrikadan çıkmış birer tuğla değiliz ki ben M Kemal i ve devrimlerini bana anlatılmış yönünü de tam tersini de analiz yaparak sorguluyor olamaz mıyım ? Sorgulama , analiz yapma yetisinden uzak koşulsuz M Kemal ve devrimlerine bağlı kalmaya zorlanan din, tarih, töre kültünden yoksun eğitim sisteminde bir üretim hatası olarak ortaya çıkmış olamaz mıyım ? Zorundamıyım?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.