VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O Bakan Bolu'ya geliyor

14 Mart 2013

Adalet Bakanı Sadullah Ergin bir dizi ziyarette bulunmak üzere Cuma günü saat 12.00'de Bolu'da olacak.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin bir dizi ziyarette bulunmak üzere Cuma günü saat 12.00'de Bolu'da olacak. Kamuoyunda uzunca bir süre tartışılan yeni adliye sarayı için Bolu Belediyesi'nin önerdiği arsayı da inceleyecek olan Adalet Bakanı Ergin'in, bu ziyaret sonrası yeni adliye binasıyla ilgili yapılan tartışmalara da nokta koyacak.

AKP Bolu Milletvekili ve Adalet Komisyon Üyesi Fehmi Küpçü, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i Bolu'ya getiriyor. Cuma günü saat 12.00'de Bolu'ya gelecek olan Bakan Ergin'in gündeminde ise yeni yapılacak olan adliye sarayı binası için seçilecek arsa yer alıyor.

AKP heyeti daha önce Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i makamında ziyaret etmiş, Borazanlar Mahallesi'ne yapılmak istenen adliye sarayının Terminal bölgesine yapılması için talepte bulunmuştu. Gelen iki talebi yerinde incelemek isteyen Adalet Bakanı Sadullah Ergin, tartışılan iki araziyi de yerinde görmek istemişti.

Bakan Ergin'in Cuma günkü programı ise şu şekilde; Bakan Ergin 12.00'de Bolu'da olacak. Cuma namazı sonrası Bolu Valiliği tarafından verilecek yemeğe katılacak olan Ergin, saat 14.30'da Bolu Belediyesi'nin yeni adliye sarayı için önerdiği D-100 kenarındaki arsa da incelemelerde bulunacak. İncelemenin ardından 15.30'da Cumhuriyet Başsavcılığı, 16.30'da Bolu Cezaevi'ne geçecek. 17.30'da Bolu Belediyesi'nde Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret edecek olan Bakan Ergin, daha sonrasında ise saat 19.00'da AK Parti Bolu İl teşkilatı ARGE Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Siyaset Akademisi'ne katılacak.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER 19 NİSAN
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.