VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“Hasta Araplar” Bolu’ya gelecek

14 Mart 2013

  Sağlık Bakanlığı Sağlık Daire Başkanı Dursun Aydın “Bolu’nun sağlık turizminde hedefi Arap ülkeleri olmalıdır” dedi. 8 ...

Sağlık Bakanlığı Sağlık Daire Başkanı Dursun Aydın “Bolu’nun sağlık turizminde hedefi Arap ülkeleri olmalıdır” dedi.

8 Ocak 2013’te Valilik önderliğinde kurulan Sağlık Turizmi Derneğinin Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlediği toplantıda konuşan Sağlık Bakanlığı Sağlık Daire Başkanı Dursun Aydın “Bolu’nun sağlık turizminde hedefi Arap ülkeleri olmalıdır” dedi.Toplantıya Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Sağlık Bakanlığı Sağlık Daire Başkanı Dursun Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, BTSO Başkanı Emin Semercioğlu’nun yanı sıra il müdürleri ve sektör temsilcileri katıldı.

AMAÇLARINI ANLATTILAR

Bolu’da Sağlık Turizminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Zorlu yaptığı sunumda “Amaç ve gayemiz dernekçilik yapmak değil ancak bu tarz konularda hızlı bir hareket olanağı oluşturabilmek için gerekliydi ve Bolu Sağlık Turizmi Derneği bu amaçla kuruldu” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ BİR ADIM

Bolu’da Sağlık Turizmi konusunda ki kararlılığın başarıyı getireceğini söyleyen Sağlık Daire Başkanı Dursun Aydın konuşmasında, “Bir il yeni bir proje geliştirmek istiyorsa, marka olmak istiyorsa tüm kurum ve kuruluşları ile birlikte olmalıdır. Ben görüyorum ki Bolu’da bu birliktelik var. Sayın Valimizin önderliğinde bu çalışmalara başlamakla çok önemli bir adım atılmıştır” ifadelerine yer verdi.

HÜKÜMET POLİTİKASI OLDU 

15 yıl önce sağlık turizmini hayal bile edemediklerini belirten Aydın, “98-99 yıllarında bunları konuştuğumuzda 'çok uçuk düşünüyorsunuz'diyorlardı. O gün sağlık turizmini hayal bile edemezken bugün geldiğimiz noktada sağlık turizmi hükümet politikası haline gelmiş durumdadır” dedi.

HEDEF ARAPLAR

Bolu’nun sağlık turizminde hedefinin Ortadoğu ve Araplar olması gerektiğini söyleyen Sğlık Daire Başkanı Aydın, “Antalya’yı kendinize rakip alırsanız yanlış yola girmiş olursunuz. Orada var olan deniz, kum turizmi daha çok batıya hitap ediyor. Bolu ise mevcut doğası, termal suyu ile hedef kitle olarak Ortadoğu ve Arap ülkelerini seçmelidir” dedi.

Haber: Nermin Kaya Bolu Ekspres Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • Gazi_Caner_14
    13 Mart 2013 • 14:00
    Herşey tamamdı eksik olan Araplar,dı onlarda gelsinlerde tam olsun. Afganistanlı, Pakistanlı, Irak,lı ve Suriyeliler derken şimdide Araplar geliyor Bolu,ya ! Birleşmiş Milletler kampına döndü Bolu adeta ! Bu hükümet neyin kafasında ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. Bizim ülkemizde hala daha açlık yoksulluk ve işsizlik varken, AKP hükümeti dışarıdan ne idüğü belli olmayan yabancı uyruklu insanlar getiriyor. AKP hükümeti Arap sermayesini ülkeye sokmak için uğraşıyor, yarın birgün memleketimiz Bolu,da bile yabancı konuma geleceğiz. Bolu bize bu gidişle gurbet olacak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.