VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu çocuklar alkışlanır!

13 Mart 2013

Gerede’de öğretmenlerini sigaradan vazgeçirmek isteyen 100 ilköğretim öğrencisi, yazdıkları duygu yüklü mektupları posta yoluyla öğretmenlerinin ...

Gerede’de öğretmenlerini sigaradan vazgeçirmek isteyen 100 ilköğretim öğrencisi, yazdıkları duygu yüklü mektupları posta yoluyla öğretmenlerinin evine gönderdi. Mektupları alan öğretmenler de sigarayı bırakma sözü verdi.

 

Haber: Murat ÇELİK

 

Gerede Kaymakamlığı, Tütün Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu ve Gerede Belediyesi işbirliğinde Halil Nom Ortaokulu ve Ramazan Dede Bilgievi tarafından yürütülen “Sigaradan Bizi Koruyun Projesi” meyvelerini vermeye başladı. Projenin yürütüldüğü Halil Nom Ortaokulu’nda görev yapan 17 öğretmenden sadece 3′ünün sigara içtiğini tespit eden öğrenciler ilginç bir uygulamaya imza attı. 5/C, 6/A ve 7/C sınıfında öğrenim gören 100 öğrenci, sınıf rehber öğretmenlerine sigarayı bırakmasını isteyen duygu yüklü mektup yazdı. Sigaraya karşı savaş açan öğrenciler, yazdıkları mektupları postaneden öğretmenlerinin ev adreslerine gönderdi. Akşam eve geldiklerinde onlarca mektup alan sınıf rehber öğretmenleri, öğrencilerinden duygu yüklü mektupları alınca çok etkilendiklerini, öğrencilerinin kendilerini bu kadar candan ve içten düşünmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Öğrencilerin mektup gönderdiği öğretmenler, artık sigarayı bırakmak için yüzlerce nedenleri olduğunu belirterek, en kısa zamanda sigarayı bırakacakları sözünü verdiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.