VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Basketbolda tarih yazıyoruz

9 Mart 2013

Futboldan sonra basketbolda da haftayı güzel kapattık. Türkiye Basketbol 3.Ligi’nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, ...

Futboldan sonra basketbolda da haftayı güzel kapattık. Türkiye Basketbol 3.Ligi’nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı, grubundaki en güçlü rakibi Gameteks Pamukkale Üniversitesi’ni 76-84 mağlup ederek 5’te 5 yaptı. 12 Dev Adam, en güçlü iki rakibi Adana ve Pamukkale Üniversitesi’ni devirerek büyük avantaj sağladı. Boluspor Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner'in maçtan sonraki mesajı çok anlamlıydı.. "Bütçe değil yürek işi"

Haber: Murat ÇELİK

Kurulduğu günden bu yana önüne geleni deviren Boluspor Basketbol Takımı, 2.Lige çıkma yarışında fırtınalar estirmeye devam ediyor. 3.Lig’de 5’nci karşılaşmasına çıkan Boluspor, Denizli deplasmanında Pamukkale Üniversitesi’ne konuk oldu. Grubunda Adanaspor’la birlikte en güçlü rakip olarak gösterilen Pamukkale Üniversitesi’ne dolu tribünler önünde çıkan dev adamlarımız, müsabakayı 76-84 kazandı. Tribünlerin hınca hınç olduğu ve ev sahibi takımın yoğun taraftar desteğiyle oynadığı karşılaşma sonunda gülen taraf Atalay Gemen’in öğrencileri oldu. Boluspor futbol takımı Konya deplasmanından 3 puanla dönerken, Basketbol takımı da Denizli’den 2 puan koparıp çifte sevinç yaşattı. 12 Dev Adam, 5 maçın 5’ini de kazanarak 10 puanla liderliğini sürdürdü.

Yamaner’den mesaj

Gruplarındaki en güçlü rakiplerini devirmenin sevincini yaşayan Basketbol Şube Başkanı Fatih Yamaner ise maç sonunda attığı twitter mesajıyla sevincini dile getirdi. Yamaner, “Bolu’nun 12 Dev Yaren’i tarih yazmaya devam ediyor. Pamukkale Üniversitesi: 76 Boluspor: 84. Hedefe adım adım. Bütçe değil, yürek işi” yazarak ince mesajlar verdi.

1 yorum yapılmış
  • ERME SRGT
    9 Mart 2013 • 13:00
    futbolcular duyunnnn BÜTÇE DEĞİL YÜREK İŞİ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.