VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Galibiyeti özlemişiz...

9 Mart 2013

Ligin ilk yarısında 3-1 yenildiği Konyaspor’a konuk olan Boluspor, zorlu deplasmanda Abdulaziz’in tek golüyle üç ...

Ligin ilk yarısında 3-1 yenildiği Konyaspor’a konuk olan Boluspor, zorlu deplasmanda Abdulaziz’in tek golüyle üç puanı kaparak büyük moral buldu. Maçın daha 3’ncü dakikasında hakemin Konyaspor’a hediye ettiği penaltıyı kurtaran kaleci Serdar, üç puana büyük katkı sağladı.

Son üç haftada aldığı iki yenilgi ve bir beraberlikle 8 puan kaybederek zirveden uzaklaşan Boluspor, zorlu mücadelede Konyaspor’a konuk oldu. İlk maçı 3-1 kaybeden kırmızı beyazlı takım, Konya’ya mutlak 3 puan parolasıyla gitti. Teknik Direktör Oğuz Çetin, herkesi şaşırtarak sahaya farklı bir 11’le çıktı. Ali Güzeldal ve Cihan’ın yedek oturduğu maçın daha ilk saniyeleri nefesleri kesti.

İNANILMAZ PENALTI KARARI...

Karşılaşmanın henüz 3’ncü dakikasında Ars’nın kafa vuruşunda top Muhammed’in kafasına çarparak dışarı çıktı. Ancak maçın hakemi Kutluhan Bilgiç tereddütsüz bir penaltı verdi. Bolusporlu futbolcular takım halinde hakemin etrafına toplandı. İtirazlar sırasında Serdar, Muhammed ve Barbaros sarı kart gördü. Beyaz noktada topun başına Ars geçti. Kaleci Serdar penaltıyı çıkartarak adeta maçı çevirdi.

ABDÜLAZİZ BİLETİ KESTİ...

Penaltıdan 8 dakika sonra Djiehoua, Konyaspor defansının arkasına müthiş bir pas gönderdi. Hareketlenen Abdulaziz, kalesini terk eden kaleci Kaya’nın üzerinden topu aşırtarak topu filelere gönderdi. İlk yarı bu golle kapanırken, ikinci yarıda ev sahibi ataktaydı. Ancak savunmada Muhammed ve Dixon ikilisi zamanında müdahalelerle gol şansı tanımadı. Puanını 37’ye yükselten Boluspor, büyük moral kazandı.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    8 Mart 2013 • 13:00
    BOŞ VERİN KONYAYI....siz görelim lig biraz karışsın asıl iş o ozaman erciyese cakında ozaman görelim iyimisiniz kötümü-----
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.