VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Böyle polise can kurban

8 Mart 2013

Bolu'da TEM Otoyolu'nun Çaydurt gişelerinden çıkış yapan araçları durduran polis ekipleri, araçlarda bulunan kadın yolcuların ...

Bolu'da TEM Otoyolu'nun Çaydurt gişelerinden çıkış yapan araçları durduran polis ekipleri, araçlarda bulunan kadın yolcuların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak çikolata ikram etti.

Kadına yönelik şiddettin her geçen gün arttığı ülkemizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bolu'da da Dünya Kadınlar Günü nedeniyle TEM Otoyolu'nda görevli polis ekipleri güzel bir organizasyon yaptı. TEM Otoyolu'nun Çaydurt gişelerinden çıkış yapan otomobilleri durduran polis ekipleri, araçlardaki bayan yolcuların ve sürücülerin gününü kutladı. Bayan polisin çikolata ve kolonya ikramında bulunduğu etkinlik hem sürücüleri hem de yolcuları çok şaşırttı. Polis ekiplerine teşekkür eden bir kadın yolcu, "Gerçekten çok şaşırdım. Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. Geçerken sürpriz oldu. polislerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bir gazetecinin, "Kadına yönelik şiddet için neler söyleyeceksiniz" sorusuna ise kadın yolcu, "Ne denebilir ki, aslında hiç olmaması gerekiyor ama oluyor" yanıtı verdi.

Güzergahta gişelerden çıkış yapan onlarca araçta bulunan kadınların özel gününü kutlayan polis ekipleri, çikolata ve kolonya ikramının ardından görevlerine geri döndüler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.