VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu iddialar istifa getirir

7 Mart 2013

Bolu Milli Eğitim Müdür Vekili Recep Alpdoğan'ın müdürlük asaletini alabilmek için müdür yardımcılığı kadrosuna kendis ...

Bolu Milli Eğitim Müdür Vekili Recep Alpdoğan'ın müdürlük asaletini alabilmek için müdür yardımcılığı kadrosuna kendis atamasınbı yaptığı iddia edildi.

Bolu Milli Eğitim Müdür Vekili Recep Alpdoğan'ın, müdürlük asaletini alabilmek için yaptığı oyunun inanılmaz bir şekilde bozulduğu iddia edildi. İddialara göre Recep Alpdoğan'ın asaleten müdürlük alabilmesi için 2 yıl süre ile müdür yardımcısı olarak çalışması gerekirken, Alpdoğan bu sürenin 1 yılını görev yaptığı başka illerde tamamladı. Kalan 1 yılı doldurmak için inanılmaz bir plan yapan Alpdoğan, müfettişlikten gelen Bolu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Bayraktar ile konuşarak anlaştı. Müdür yardımcılığı görevini bırakan İsmail Bayraktar müfettişliğe geri dönerken, kadrosu boşaldı. Recep Alpdoğan'da uyanıklık yaparak boşalan müdür yardımcılığı kadrosuna kendisinin atanmasını sağladı. Aynı gün Milli Eğitim Bakanlığı'na giden uyanık müdür Recep Alpdoğan, Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevini de üstlendi. Yaptığı planı harfiyen uygulayan Recep Alpdoğan, müfettiş olarak görev yapmaya başlayan İsmail Bayraktarı da geçici görevle müdür yardımcısı olarak atadı. Recep Alpdoğan müdür yardımcılığı kadrosuyla 1 yılını Ocak ayında doldurunca, asaleten atanması için düzenlenen kararname Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, onaylanması için Cumhurbaşkanlığına sunuldu.

 

BAŞBAKAN ÖĞRENDİ

Recep Alpdoğan'ın asaletini alabilmek için yaptığı kumpası öğrenen Eğitim Bir-Sen Bolu Şubesi'nden bir kişi, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'ya telefonla ulaşarak, Recep Alpdoğan'ın Bolu Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmasının eğitim camiasını sıkıntıya soktuğunu belirttiği iddia edildi. Ahmet Gündoğdu'nun ise konuyu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ilettiği ileri sürüldü. Başbakan Erdoğan'ın Bolu'daki sıkıntıları incelettikten sonra Recep Alpdoğan'ın asaleten müdürlük almasını durdurduğu öğrenildi.

Yaptığı plan bozularak asaletini alamayan Recep Alpdoğan, geçtiğimiz hafta Ankara'ya giderek Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile konuşmaya çalıştığı iddia edildi. Amhet Gündoğu'nun Recep Alpdoğan'ı makamına kabul etmediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Asaleten Milli Eğitim Müdürü olabilmek için plan yaptığı iddia edilen Recep Alpdoğan'ın ise Mart ayı içinde görevinden alınacağı konuşulmaya başlandı. 

www.medyabolu.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.