VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Savcılık belediyeden ne istedi?

6 Mart 2013

Bolu Belediyesi 2013 Mart ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi ...

Bolu Belediyesi 2013 Mart ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi görüşüldü.

Bolu Belediyesi 2013 Mart ayı Meclis Toplantısı birinci oturumu gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Başkanlığında gerçekleşen toplantıda altı gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda Bolu Cumhuriyet Başsavcılığının Bolu F Tipi ve T Tipi Cezaevlerinin yanına, mahkum yakınlarının oturabileceği, ihtiyaçlarını giderebileceği sosyal tesis yapılması görüşüldü. Daha önce de gündeme gelen konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alaaddin Yılmaz , " Cezaevinde yakınları bulunanlar buraya gittiklerinde bekleyecekleri, ihtiyaçlarını giderecekleri hiçbir alan yok. Başsavcılık taksi durağı talep etmiş. Biz buraya sadece taksi durağı değil bu diğer saydığım ihtiyaçları da giderebilecek bir tesis yapabiliriz" dedi. Yapılan görüşmenin ardından konu ilgili komisyona havale edildi.

Haber: Abdullah Ceyhan

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.