VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İddialar tamamen asılsız ve yalandır"

5 Mart 2013

Bolu’da Cumhuriyet Parkı’nın bulunduğu alanda faaliyet gösteren Park Kafe’nin sahibi Erkan Bektaş, dün meydana gelen ...

Bolu’da Cumhuriyet Parkı’nın bulunduğu alanda faaliyet gösteren Park Kafe’nin sahibi Erkan Bektaş, dün meydana gelen yangın olayı sonrası ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Bektaş, “Yangınla ilgili çıkan haberlerde teras katın ruhsatsız olduğuna yönelik iddialar tamamen yalan ve iftiradır. En ufak bir yangında bile bazı kişiler fırsat kollayarak işyerimizin ruhsatsız olduğu dedikodusunu yaymışlardır. İşyerimiz ruhsata tabidir” dedi.

Kent merkezinde Cumhuriyet caddesi’nde bulunan Park kafe’de dün akşam saatlerine doğru yangın meydana gelmiş ve kafeterya zarar görmeden alevler kısa sürede kontrol altına alınmıştı. Yıllar önce ayyaşların mekanı haline dönen alanı dizayn ederek aile bahçesi ve kafeterya haline getiren genç işadamı Erkan Bektaş, yangının ardından bazı basın yayın organlarında çıkan “ruhsatsız bina” şeklindeki haberlere yanıt verdi.

“İTFAİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Yangına anında müdahale edildiğini söyleyen Bektaş, “İşletmecisi olduğumuz Park Cafe'de ailelere verdiğimiz hizmet kalitesini daha da arttırmak için yaptırdığımız teras katta, bir şöminedeki işçilik hatasından dolayı ufak çaplı yangın meydana geldi. İş yerinde bulunan yangın tüpleriyle olaya hemen müdahale edildi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlileri de ellerinden gelenin en iyisini yaparak yangına müdahale ettiler” diye konuştu.

“50 KİŞİYE EKMEK VERİYORUZ”

Yangın sonrası bazı basın organlarında teras katın ruhsatsız olduğu yönünde haberler yapıldığını söyleyen Bektaş, “Yangınla ilgili çıkan haberlerde teras katın ruhsatsız olduğuna yönelik iddialar tamamen yalan ve iftiradır. En ufak bir yangında bile bazı kişiler fırsat kollayarak işyerimizin ruhsatsız olduğu dedikodusunu yaymışlardır. İşyerimiz ruhsata tabidir. Üç gün içerisinde de teras katımız yeniden hizmete açılacaktır. Bolu Halkına verdiğimiz kaliteli hizmetle kendimizi kanıtlamış bir firmayız. Buraya gelenler bizim güvencemiz altındadır. Yangından sonra bizi arayan herkese çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Yangın esnasında yoldan geçerken olayı gören ve bizimle ilgilenen Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz'a da personelim ve kendi adıma teşekkür ederim. Bu işyerinden 50 kişi ekmek yemektedir. Asılsız iddialarda bulunanları Allah’a havale ediyoruz. Biz hizmete devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

1 yorum yapılmış
  • Durmuş Şahar
    4 Mart 2013 • 13:00
    O parkın adı eski Cumhuriyet Parkı değildir. Park adı Cumhuriyet parkı oradaki işletmenin adı park cafedir. Haberdeki yanlış anlamayı düzeltelim lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.