VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kalbimizdesin!

4 Mart 2013

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve İzzet Baysal Vakfı’nı Bolu’ya ve ülkemize armağan eden İzzet ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve İzzet Baysal Vakfı’nı Bolu’ya ve ülkemize armağan eden İzzet Baysal, vefatının 13’üncü yıl dönümünde AİBÜ Gölköy Kampüsündeki Anıtmezarında düzenlenecek olan törenle anılacak. AİBÜ, bu anlamlı günde, sosyal medya aracılığı ile “Kalbimizdesin İzzet Baysal” diyecek.

Anıtmezarda yapılacak törende, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun’un konuşmalarının ardından Bolu Müftüsü Mehmet Şahin hatim duası okuyacak.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda devam edecek olan anma programında, AİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün hazırladığı “Yeğenlerinin Dilinden İzzet Baysal” isimli belgesel gösterimi yapılacak. İzzet Baysal Vakfı’nın uluslararası yayın yapan öğretim elemanları için verdiği ödüllerin takdiminin ardından Türk Sanat Müziği dinletisi sunulacak. Programın sonunda, yine AİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan “20 yılda AİBÜ” isimli grafik ve fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

Öte yandan, AİBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, sosyal medyada “Kalbimizdesin İzzet Baysal” etiketi ile 4-5 Mart tarihlerinde paylaşımlarda bulunacağını duyurdu. Üniversite ve Bolu’ya kazandırdıkları ile hayırseverlik destanı yazan İzzet Baysal’ı anacağımız bu anlamlı günde, sosyal medyada yapılacak etkinliğe destek olunması istendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.