VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'40 bin muhtar Bağ-Kur borcunu ödeyemiyor'

28 Şubat 2013

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, 40 bin muhtarın Bağ -Kur borcunu ödeyemediğini söyledi. Türkiye ...

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, 40 bin muhtarın Bağ -Kur borcunu ödeyemediğini söyledi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, yönetim kurulu üyeleri ile beraber Bolu'ya geldi. Özünal, Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan'ı ziyaret eden Özünal, gazetecilerin sorularını cevapladı. Türkiye'de 53 bin muhtar olduğunu söyleyen Ramazan Özünal , " Yeni anayasa ile ilgili hükümete 36 maddelik teklifimizi yaptık. Bir sürü problemimiz var. Bağ - Kur primleri, ödenek yetersizliği gibi konularla mücadele ediyoruz. 40 bin muhtar Bağ -Kur borcunu ödeyemiyor. İnternet, su elektrik kırtasiye masraflarımız var. Seçilmişler olarak sürünür durumdayız. Yeni anayasa süreci ile ilgili Anayasa Komisyonu ile görüştük ve fikirlerimizi söyledik. Muhtarlık bu ülkenin bir kültürüdür. Hükümet muhtarlıkları kaldıracak söylentileri yersiz. Çünkü bizler seçilmiş kişileriz. Bizi seçen halk. Hiçbir babayiğit bizi inkar edemez. Önümüzde yerel seçimler var. Ben bütün muhtarlara sesleniyorum. Siyasi irade sadece sizi sadece seçim zamanı hatırlamasın. Biz muhtarlar olarak siyasetin göbeğindeyiz. Akıllı siyasetçi muhtar kapısını her zaman aşındırır. Bu nedenle muhtarlarımız kimin her zaman ziyaret edip dertlerini dinlediğini bilir" dedi.

1 yorum yapılmış
  • kemal
    27 Şubat 2013 • 13:00
    Mahalle Muhtarlık müessesi son derece gereksiz hale gelmiştir. Bu önümzdeki yerel seçimlerde mahlalle muntarlarının seçilmesine gerek yoktur. Muhtarlık bir meslek değildir. Avanta elde etme yeri değildir. ikamet belgelerini d enüfus idaresi verdiğine göre muhtarlığın hiçbir işlevsel gerekliliği kalmamıştır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.