VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şampiyonlarımız havaalanını yıktı!

26 Şubat 2013

Portekiz'de gerçekleşen Eurohockey 2013 turnuvasında Avrupa Şampiyonu olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet ...

Portekiz'de gerçekleşen Eurohockey 2013 turnuvasında Avrupa Şampiyonu olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, Atatürk Havaalanında büyük bir coşkuyla karşılandı.

ÖZEL: MURAT ÇELİK

Maddi sıkıntılar nedeniyle Avrupa Şampiyonası'na gidememe korkusu yaşayan ve Bolu Dağı AŞ bünyesinde faaliyet gösteren Highway Outlet Alışveriş Merkezi'nin sponsorluğuyla Portekiz'e giden AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda bütün maçlarını kazanarak şampiyon oldu. Avrupa şampiyonu Takım, dün gece saatlerinde yurda döndü. Atatürk Havaalanına inerek Türk bayrağı açan sporcular, ellerinde kupayla şampiyonluğun sevincini yaşadı. Havaalanında bulunan yolcular, bayan hokey takımının Avrupa Şampiyonu olduğunu öğrenince alkışlayarak sporcuları kutladı. Takımı havaalanında karşılayan Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur ve Highway Otel Müdürü Emir Coşkun, sporcular ve Takım Antrenörü Yasin Yükselen'i tebrik ederek çiçek takdim ettiler.

"DEVLERİ DİZE GETİRDİK"

Turnuvadan Avrupa Şampiyonu olarak dönmenin sevincini yaşadıklarını söyleyen Antrenör Yasin Yükselen, "İnanılmaz duyguluyum. Aslında bir başarı hikayesi. Türkiye'de 10 yıllık bir geçmişi olan hokey, 100 yıllık geçmişi olan Avrupa ülkelerinin dev kulüplerini dize getirmemiz, namaglup her takıma en az 6 puan fark atıp, hem en iyi oyuncu hem de gol krallığı ödüllerini alıp kupadan dönmek büyük bir başarı. Biz giderken çok büyük sıkıntılar yaşadık. Bunun mimarı Highway Outlet AVM'dir" dedi.

"TÜRKİYE'DE İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Takım Kaptanı Ayla Esen de Atatürk Havaalanında yaptığı konuşmada, "Avrupa şampiyonası çok güzel geçti. Buradan gitmeden de söylemiştik. Hedefimiz şampiyonluktu. Buna kendimizi hazır hissettik. Başta inandık. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir şampiyona geçirdik. Şampiyonluğun yanı sıra en iyi oyuncu ve gol krallığı ödüllerini de biz aldık. Bu sayede bir üst lige çıkmayı başardık. Bu Türkiye'de bir ilk" şeklinde konuştu.

EN DEĞERLİSİ PERİHAN...

Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Perihan Küçüktaç ise şunları söyledi;

"Zorlu bir turnuva geçirdik. Çok güçlü rakiplerimiz vardı. Hepsini de yendik. Hedefimiz birincilikti. İkincilik aklımızda yoktu. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Bundan sonra desteklerin daha çok olmasını bekliyoruz."

GOL KRALİÇESİ NURHAN...

Avrupa Şampiyonası'nda gol kraliçesi olan Nurhan Çınar da mutluluğunu ifade ederek, "Öncelikle çok mutluyum. Türkiye'yi temsilen sahaya çıktık ve şampiyon olduk. Çok emek verdik. Çok zorlu bir turnuva geçti. Biz iyiydik ve başardık. Şampiyon olduk. Gol kraliçesi oldum. Biz zaten birinciyiz. Her zaman böyle olacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Bolu AİBÜ Highway Outlet AVM Bayan Hokey Takımı, muhteşem karşılamanın ardından Bolu'ya döndü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.