VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Oğuz Çetin’i sert dille eleştirdi.

25 Şubat 2013

Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Çaykur Rizespor deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrasında Boluspor ...

Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Çaykur Rizespor deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrasında Boluspor Teknik Direktör Oğuz Çetin’i sert bir dille eleştirdi.

 Çetin’in oyun mantığını anlayamadığını ifade eden Çelik, Milliyet Gazetesi’nde 3 büyüklerle ilgili köşe yazısı yazmasını da doğru bulmadığını köşesinde dile getirdi. İşte o yazı

 DROGBA’YI, FENER'İ BIRAK TAKIMINA BAK!

 Yazımın başında hemen şunu belirtmek istiyorum. Biz Oğuz Çetin’in buraya kendi reklamını yapmaya geldiğini başından beri biliyoruz. Bu konuda neredeyse camianın hepsi hem fikir diye düşünüyorum. Aslında bu, şu demek oluyor. Size üç büyüklerden ya da herhangi bir süper lig takımından teklif geldiğinde Boluspor umurunuzda olmayacaktır. İçimden ne geçiyorsa hepsini buraya dökeceğim. Çünkü sizin oyun mantığınızdan açıkçası hiçbir şey anlayamadım. Kafamda hep şöyle bir soru var.

 Boluspor takımının herhangi bir oyun anlayışı var mı? Herhangi bir oyun taktiği var mı? Defansif miyiz, ofansif miyiz? Nasıl oynuyor bu takım bir türlü çözemedim. Çünkü ne bir dizilişimiz ne de bir oyun kurgumuz var. Kusura bakmayın ama biz bugüne kadar çok imparatorlar gördük. “Şampiyon yap bizi, cehennemde yak bizi” diye bağırdık. Ama imparator dediğimiz bütün teknik adamlar bu takıma hiçbir şey vermeden gittiler. Şimdi size de imparator diyorlar. Doğrusu artık imparator adını duyunca kuşkulanıyorum.

 8-10 yıldır da mesleğim gereği Boluspor’u takip ederim. Ben bu kadar yavaş bir takım izlemedim. Nerede ağır oyuncu varsa hepsi bizde. Golcü desen zaten yok. Takımda alıp başını gole gidebilecek bir tane süratli adam gösteremezsiniz. El alemin yöneticisi yıllardır Bikoko, Zenke, Bruno, Embilla, Banahane, Gohou, Kahe, Emrah Bozkurt, Serdar Deliktaş gibi gol makinelerini takıma monte ederken, bizim transfer komitesi de nerede çürük varsa toplayıp dayadı. El insaf artık. Bu futboldan anlayanlar sadece sizler değilsiniz.

 Oğuz hocanın her hafta yaptığı açıklamalar artık sıkmaya başladı. Her hafta kötü futbol izliyoruz ancak hocamız, “Memnunum Allah memnunum” diye türkü çağırıyor. O yüzden dedim ya imparator adını duyunca kuşkulanıyorum.

 Böyle giderse bu takımdan yine bir cacık olmayacak. Bunu sezon başında yazdığım bir yazı da yine söylemiştim. Hatta transferler yapıldıktan sonraydı. Bana şu sorularımın bir açıklamasını yapın lütfen?

 Aylarca kadroya dahi almadığınız Aydın Çetin’i hangi akla hizmet ilk 11’de sahaya sürüyorsunuz? Bu adam kaç maç oynadı da eksiğini kapattı? Haftalardır formsuz Engin’i hala ısrarla niye oynatma zorunluluğu hissediyorsunuz? Emre Kılınç gibi gencecik yeteneği en zor maçta aslında ateşe attınız. Ama Emre elinden geleni fazlasıyla yaparak alkışı hak etti.

 Hiç kusura bakmayın. İmparatorsanız eğer bu takımda bir farkınız olacak. Sever misiniz bilmem ama bir dönem Milli Takımda yardımcılığını yaptığınız Fatih Terim gibi başına geçtiğiniz takımda farkınız hissedilecek. Her hafta ulusal bir gazetede köşe yazısı yazıyorsunuz. Doğrusu hiç etik bulmuyorum. En son ki yazınızda da Fenerbahçe’nin Bate Borisov’la oynadığı maçı yorumlamışsınız. Hem de Rize maçından bir gün önce. Ondan önce de Drogba’dan bahsetmişsiniz. Bırakın Fener’i, bırakın Drogba’yı da Boluspor’a bakın hocam.

 Ayrıca size bir takımın teknik adamlığını yaparken köşe yazısı yazmanıza izin veren Boluspor yönetimini de kınıyorum. Gerçi bizim camiamızda Oğuz Çetin ismi çok büyük hissediliyor. Yönetimde de şöyle bir korku olabilir; “Bu adam Oğuz Çetin. Türk futbolunun efsane ismi” diyebilirler ama burası da “Boluspor Kulübü”… Kimse Boluspor’dan üstün değildir!

2 yorum yapılmış
  • frdn
    24 Şubat 2013 • 13:00
    kalemine, yüreğine sağlık kardeşim....
  • Mahmut Ç
    24 Şubat 2013 • 13:00
    - Sizi Boluspora teknik direktör yapsak , size 3 büyüklerden teklif gelse takımın başında kalırmıydınız ? - Bugüne kadar gördüğünüz imparatorlar kim ? - enginin yerine kimi oynatmayı düşünüyorsun, formsuz Savaşımı ? - Sana yazı yazdıran basın Oğuz Hocayamı yazdırmayacak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.