VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şok istifa

24 Şubat 2013

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi'nin hafta sonu gerçekleştirilen mali kongresinde, bir süredir Bolu ...

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi'nin hafta sonu gerçekleştirilen mali kongresinde, bir süredir Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından siyaset yaptığı için istifa etmesi istenen Ankara Şube Başkanı Özer Özcan damgasını vurdu.

Yapılan çalışmaları özveri ile yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Özer Özcan, 'Vakıf işi hayır ve gönül işidir. En az masrafla maksimum seviyeye ulaşmaya çalıştık. Büyük bir mutluluk içinde devam ederken Bolu Tanıtım Günlerinden önce farklılıklar hissettik. Geçen toplantıda da yaşananlar gündeme geldi ve üzüldük. Olaylar şerefi ve güzelliği ile tamamlandı. Gönüller tamir oldu. Rüzgar özrünü kapattı ama ağaç dalları kırıldı. Bütün üyelerimizin huzurunda sözlü olarak istifamı sunuyorum' dedi.

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi'nde 4 aydır yaşanan huzursuzluklar, Şube Başkanı Özer Özcan'ın istifasıyla başka bir boyut kazandı. Hafta sonu Ankara Şube Başkanlığı'nın Mali kongresi Bolu Ticaret ve Sanayi Odası eski binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Vali İbrahim Özçimen ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve çok sayıda delege katıldı.

Mali Kongrenin açılış konuşmasını Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Namdar yaptı. Vakıf çalışmaları hakkında delegelere bilgi aktaran Namdar konuşmasını , 'İlahi adaletin müjdesi cennet. Cennet için iman, iman için insan sevgisine gerek var. bu sevgiyi kaybetmemek için birlik ve beraberlik içinde çalışılmasını diliyorum' diyerek tamamladı.

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şubesi'nin faaliyet raporunu Başkan Özer Özcan okudu. 2012 yılında Vakfın Ankara Şubesi olarak çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Özcan yaşanan sıkıntılara da değindi. Özer Özcan, Bolu Tanıtım Günleri'ni sıkıntılı bir süreç de başarıyla tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Bazı projeleri hayata geçirmekte başarısız olduklarını da belirten Özer Özcan, görev süreleri içerisinde Ankara'daki Boluluları bir araya getirmek için üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini vurguladı.

ÖZER ÖZCAN SÖZLÜ OLARAK İSTİFA ETTİ

4 aydır yaşanan sıkıntıların çeşitli kırgınlıklara neden olduğunu belirterek Mali Kongrede sözlü olarak istifa ettiğini belirten Özer Özcan, 'Vakıf işi hayır ve gönül işidir. En az masrafla maksimum seviyeye ulaşmaya çalıştık. Büyük bir mutluluk içinde devam ederken Bolu Tanıtım Günlerinden önce farklılıklar hissettik. Geçen toplantıda da yaşananlar gündeme geldi ve üzüldük. Olaylar şerefi ve güzelliği ile tamamlandı. Gönüller tamir oldu. Rüzgar özrünü kapattı ama ağaç dalları kırıldı. Bütün üyelerimizin huzurunda sözlü olarak istifamı sunuyorum' dedi.

Tanju Özcan; 'Sayın Valim, istifayı kabul etmeyiniz!'

Özer Özcan'ın istifa ettiğini delegelere açıklamasının ardından toplantıda söz alan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Vali İbrahim Özçimen'e seslenerek, 'Özer Bey'in konuşmasından 'istifa etmek zorunda kaldığım için istifa ediyorum' anlamını çıkardık. Bu tür vakıflarda yöneticiler istifaya mecbur bırakılmamalı. Sayın Valim, bu istifayı kabul etmeyiniz. Önümüzdeki yıl zaten genel kurul yapılacak. O zaman zaten bu konu gündeme gelecektir' dedi.

Konuşmaların ardından Bolu ve Ankara Şubelerinin Denetim ve Faaliyet Kurulu raporları ile bilanço ve gelir tabloları oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda ayrıca Vali İbrahim Özçimen tarafından Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Ankara Şube Başkanlığı görevinden sözlü olarak delegelerin önünde istifa ettiğini duyuran Özer Özcan'a emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Toplantının son bölümünde üyelerin dilek ve temennileri de dinlendi. Yeni üye kayıtları ve Vakfın Bolu merkez şubesine bina temini için yönetim kurulu tarafından çalışma yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.