VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu gurur hepimizin

24 Şubat 2013

Portekiz’in Başkenti Lizbon’da gerçekleşen Eurohockey 2013 turnuvasında ülkemizi temsil eden Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway ...

Portekiz’in Başkenti Lizbon’da gerçekleşen Eurohockey 2013 turnuvasında ülkemizi temsil eden Abant İzzet Baysal Üniversitesi Highway Outlet Bayan Hokey Takımı tüm maçlarını kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğrencilerinden oluşan ve Bolu’da faaliyet gösteren AİBÜ Highway Outlet Bayan Hokey Takımı, elde ettiği bu başarıyla ülkemizin gururu oldu. Macaristan, İsveç, Portekiz, İrlanda, Belçika ve Galler’den gelen takımların mücadelesine sahne olan turnuvada takımımız 6 karşılaşmanın 6’sını da kazandı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hayri Coşkun, ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencileri tebrik ederek, “Avrupa şampiyonu olarak ülkemize, şehrimize ve üniversitemize büyük gurur yaşatan öğrencilerimizi, öğretim üyelerimiz, teknik heyeti tebrik ediyor, takımın başarısı maddi manevi destek sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.”dedi.

Bolu Şampiyon Dergisi’nin tüm okuyucularına geçtiğimiz ay duyurduğu, “Bolulular, Şampiyon bir takımınız var. Haberiniz var mı?” başlıklı haberi büyük yankı uyandırmış, ekonomik sıkıntılar yüzünden Avrupa Şampiyonası’na gidemeyen takıma Highway Outlet sahip çıkmıştı.

Toplam 41 golle turnuvayı kazanan ekibimizin maç sonuçları şu şekilde:

Abant Izzet Baysal USC - Royal Evere White Star HC: 5-4

Abant Izzet Baysal USC - Ards Ladies HC : 6-0

Abant Izzet Baysal USC - CF os Belenenses: 5-3

Howardian LHC - Abant Izzet Baysal USC: 1-6

Partille SC - Abant Izzet Baysal USC: 1-3

Agyse - Abant Izzet Baysal USC: 0-16

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.