VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali İbrahim Özçimen nüfus müdürlüğünü inceledi

22 Şubat 2013

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, akıllı kimlik kartları konusunda pilot il uygulamasını başarıyla tamamlayan Nüfus Müdürlüğü’nde ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, akıllı kimlik kartları konusunda pilot il uygulamasını başarıyla tamamlayan Nüfus Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, akıllı kimlik kartları konusunda pilot il uygulamasını başarıyla tamamlayan Nüfus Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

Vali İbrahim Özçimen, vatandaş odaklı bir hizmet sunumu amaçlanarak çağdaş bir görünüme kavuşturulan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü birimlerini gezerek İl Müdürü Orhan Arslan'dan bilgiler aldı. Yeni donanımı ile vatandaşa daha iyi hizmet verebilen Nüfus Müdürlüğü’nü inceleyen Özçimen, yapılanma hakkında bilgiler edindi.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne nüfus cüzdanlarını değiştirmeye ve adres değişikliği yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet eden Vali İbrahim Özçimen, “Ne zaman geldiniz? Ne kadar zamandır hizmet bekliyorsunuz?” gibi sorular sorarak denetim yaptı. Vatandaşlar da hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, kısa bir süre bekleyerek işlemlerini tamamladıklarını ifade ettiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.