VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mısırlıoğlu, BGC’yi ziyaret etti

22 Şubat 2013

Bolu Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz hafta sonu aday adaylığını açıklayan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, kalabalık partili ...

Bolu Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz hafta sonu aday adaylığını açıklayan Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, kalabalık partili gurubuyla Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Mısırlıoğlu aday adaylığını kamuoyuna duyuran gazetecilere teşekkür etti.

CHP Bolu Belediye Başkan Aday Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldi. Kalabalık bir partili gurubunun kendisine eşlik ettiği Mısırlıoğlu, aday adaylığını açıkladığı gün kendisine destek olan gazetecilere teşekkür etti.

BOLU İÇİN ÇALIŞIYORUZ, BOLU İÇİN UĞRAŞIYORUZ”

Mısırlıoğlu, “17 Şubat 2013 Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıkladım. Öncelikle sizler çok büyük bir teşekkürü hak ediyorsunuz. Benim için çok özel bugünde tarafsız ve gerçekten objektif bir şekilde aday adaylığıyla ilgili haberi Bolu kamuoyuna çok güzel yansıttınız. Tüm gazeteci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizler siyasetçiyiz. Bolu için çalışıyoruz, Bolu için uğraşıyoruz. Sizlerle Bolu’da birlikte mesai arkadaşı olan insanlarız. Yağmurda, çamurda, karda, kışta hep birlikte mücadele ediyoruz. Amacımız Bolu kamuoyuna kendimizi ifade etmek, sizlerin amacı da bunu kamuoyuna duyurmak. Sizlerle her zaman dost ve arkadaş olmak isteriz. Bizler siyasetçiyiz, bizlerin lehinde ve aleyhinde haberler yayınlanacaktır. Benim sizlerden özel olarak isteğim, ilk olarak bana her zaman ulaşarak bu haberlerin doğru olup olmadığı konusunda bir araya gelip sohbet edebiliriz istiyorum. Bolu’ya hizmet etmek için bu yolu seçtik. Bizlerde Bolu’ya bir çivi nasıl çakabiliriz, insanların yaşamını daha iyi hale nasıl getirebiliriz anlamında yola çıktık. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MEHTAP HANIM HER ZAMAN YANIMIZDADIR”

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör’de Mısırlıoğlu’na başarılar dileyerek, “Mehtap Hanıma hayırlı olsun diyorum. Kendisini siyasete girmeden öncede tanıyoruz. Bolu’nun gençleri arasında gelecek vadeden bir insan olduğunu biliyoruz. Bu yolda başarılı olacağını düşünüyoruz. Biz diğer aday adaylarına olduğu gibi Mehtap Hanıma da aynı mesafedeyiz. Fakat Mehtap Hanım sık sık bizleri ziyaret ederek halimizi hatırımızı sorar. Sadece seçim zamanında değil öncesinde de bizlerin yanındadır. Çıktığı bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Gördüğümüz kalabalıkta Mehtap hanımın parti içinde sevilen bir insan olduğunu gösteriyor. İnşallah hayırlı olur. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HER YÖNTEME AÇIĞIM”

Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, parti içi aday belirleme süreci ile ilgili de basın mensuplarına bilgiler verdi. 2011 seçimlerinde ön seçim yapıldığına dikkat çeken Mısırlıoğlu, “Parti içinde bir hareketlenme olduğunu da çok iyi gözlemlemiş olduk. Aday belirlendikten sonra da Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin adaylarına sahip çıktığını da görmüş olduk. Biliyorsunuz 2013 yılında yapılan hem ilçe hem il seçiminde çarşaf liste uygulamasını gerçekleştirdik. Türkiye’de ilklerden birini uyguladık. Bu anlamda 2014 yılında yapılacak seçimlerde geriye dönmememiz gerektiğini, mutlaka Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin hangi adayı daha çok istediklerinin sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Genel merkezimiz kamuoyu yoklamaları yapacağını da belirtmişti. Bunu da doğru buluyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ne kendimi kabul ettiren adayın halka da kendini kabul ettirmesi gerekiyor. Ben her türlü yönteme de açık olduğumu belirtmek isterim” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.