VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Vali ve gazetecilerin ‘Galatasaray’ heyecanı

21 Şubat 2013

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Shalke 04 ile oynadığı maçın heyecanı Bolu Gazeteciler ...

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Shalke 04 ile oynadığı maçın heyecanı Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nde de yaşandı. Maçın 90 dakikasını gazetecilerle birlikte izleyen Vali İbrahim Özçimen ve Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Galatasaray’ın atakları ile hop oturup hop kalktı.

Galatasaray-Shalke 04 maçını izlemek için Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne gelen Vali İbrahim Özçimen, maç öncesi gazetecilerle sohbet etti. Kalabalık gazeteci grubu ile birlikte maçı da izleyen Vali Özçimen zaman zaman Galatasaray’ın ataklarında heyecanlandı. Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat’ta maçı gazetecilerle birlikte izledi. Maçın ardından Özçimen ve Abat gazetecilerle birlikte közde patates yedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, Vali Özçimen’in bu önemli maçı gazetecilerle birlikte izleme talebinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. İlimiz protokolünün zaman zaman Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldiğini söyleyen Güngör, “Sayın Valimize bizi ziyaret ederek, maçı bizimle birlikte izlemek istediği için teşekkür ediyoruz. Bizlere yapılan ziyaretlerde Bolu gündemine dair konuları konuşma fırsatı buluyoruz. Fakat bu sosyal bir etkinlik oldu. Galatasaray’ın zorlu maçını birlikte izledik. Bundan sonra da sık sık bu tür etkinlikler düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.