VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Onu işaret ettiler

20 Şubat 2013

AKP Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Mudurnu'da yapılmak istenen ancak bir türlü inşaatına ...

AKP Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Mudurnu'da yapılmak istenen ancak bir türlü inşaatına başlanılamayan Mudurnu Devlet Hastanesi'yle ilgili yaşanan sıkıntılarda adres olarak Mudurnu Belediyesi'ni gösterdi.

 

AKP Bolu milletvekillerinden Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, bir türlü yer tahsisi yapılamayan Mudurnu Devlet Hastanesi nedeniyle Mudurnu Belediyesi'ni kamuoyuna şikayet etti. Milletvekilleri inşaat çalışmaları devam eden Mengen ve Göynük ilçe devlet hastaneleriyle birlikte Mudurnu Devlet Hastanesi'ni de 2012 yatırım programına aldırmış, ancak Mudurnu Belediyesi tarafından gerekli yer tahsisi yapılamadığı için 1 yıldır her hangi bir çalışma başlatılamamıştı.

2013 yılında tamamlanarak hizmete açılacak olan hastaneleri örnek gösteren AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 'Mudurnu Belediyesi yüzünden her şeyi hazır olan Mudurnu Devlet Hastanesi'nin inşaatına başlayamadık. Aynı anda programa aldırdığımız Mengen ve Göynük'de inşaat çalışmaları bitmek üzere. Bunu Mudurnuluların değerlendirmesi gerekiyor' dedi.

Mudurnu Belediyesi'ni halka şikayet eden diğer milletvekili Fehmi Küpçü, 'Bizler iktidar partisi milletvekili olarak siyasi ayrım yapmıyoruz. Bunun en güzel örneği ise Mudurnu Devlet Hastanesi. Mudurnu'nun ihtiyacı olan yeni hastane binasına 2012 yılında başlanmasını ve 2013 yılında Mudurnuluların hizmetine girmesi için yatırım programına aldırdık. Ancak Mengen ve Göynük yer tahsislerini yaptırarak yatırımın önünü açarken, aynı duyarlığı Mudurnu'da göremiyoruz. Bizler bakanlıklardan yatırım için gereki izinleri takip ettik, ancak yer tahsisi Mudurnu Belediye'nin işidir. Onu da mı biz yapalım? Herkes üzerini düşeni yapmalı' diye konuştu

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.