VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Görevinden istifa etti

18 Şubat 2013

Yerel seçimler öncesi Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıklayan Mehtap Mısırlıoğlu CHP Bolu İl Başkan ...

Yerel seçimler öncesi Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıklayan Mehtap Mısırlıoğlu CHP Bolu İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

CHP İl Başkan Yardımcısı Mehtap Mısırlıoğlu, geçtiğimiz pazar günü ,Bolu Belediyesi Başkanlığı için aday adayı  olduğunu resmen açıkladı. Mısırlıoğlu gösterilen ilgiden dolayı teşekkür toplantısı düzenledi.Toplantıya CHP İl Başkanı Fügen Kara, Merkez İlçe Başkanı Faruk İyigün ve Kadın Kolları Başkanı Zuhal Işın ile çok sayıda partili katıldı.

HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI

Mısırlıoğlu, aday adaylığını açıkladığı gün hayatının dönüm noktalarından birini yaşadığını belirterek, “O gün benim için hayatımın dönüm noktalarından birini yaşadım. Ailem, dostlarım, akrabalarım, arkadaşlarım, CHP'ye gönül verenler, üyeler ve hatta CHP'ye üye olmayanlar bile beni desteklemeye geldiler. Bundan dolayı çok mutlu oldum. Bu arada Bolu'nun bir eksikliğini daha görmüş oldum. Bolu'da konferans salonlarının yetersiz olduğunu gördüm, buda benim için verici oldu. Destekten dolayı çok mutluyum ve yaklaşık Bin 500 kişi katılımda bulundu. Şu anda omuzlarıma daha büyük bir yükün bindiğinin farkına vardım. Bu zor görevin üstesinden gelecek aday gibi çalışacağım” dedi.

HERKESİN GÖRŞÜNE SAYGI DUYUYORUM

Başarılı olacağına inandığını belirten Mısırlıoğlu, “Zaferin bizim olacağının farkındayım ve çok iddialıyım. Çalışma programımı önümüzdeki günlerde İl Başkanlığına sunacağım. İl Yönetimine de görevimden ayrıldığıma dair istifa dilekçemi de sundum. Bir gün bile vakti boşa harcamayacağım ve hep çalışacağım. Bir yıl boyunca Bolu için yapacağım projeleri halkımıza sunacağım. Pazar günü yapmış olduğumuz ve kalabalık bir topluluğun katılımı için bazı kesimlerden farklı söylentiler yapılmakta. Ben herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Tabiki ben Boluluyum ve eşim ile ailesi de Bolulu tabiki akrabalarımız bize destekleyecektir. Aday adaylığımı açıklamama davet etmediğim kişiler bile geldi. Üye olmayıp, gönül verenler bile geldi” diye konuştu.

BİZDE PARÇALANMA OLMAZ

CHP'den önce DP'de de görev yaptığını belirten Mimar Mehtap Mısırlıoğlu, “Ben bunu kesinlikle saklamadım ve şimdi de CHP çatısı altındayım ve çok da mutluyum. Cahit Çıngı, Yüksel Ceylan'da benim büyüklerim. Onlarla yıllarca bu çatı altında çalıştım. Aday kim olursa olsun yine tek bir çatı altında çalışıp destek vereceğiz. Bizde kesinlikle parçalanma olmaz” dedi. Mehtap Mısırlıoğlu ardından istifa dilekçesini il yönetimine verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.