VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ak Parti’de ‘seviye’ tartışması

18 Şubat 2013

Ak Parti’de yeni gençlik kolları başkanının tanıtımı için bir toplantı düzenlendi. Partinin il yetkililerinin tamamının ...

Ak Parti’de yeni gençlik kolları başkanının tanıtımı için bir toplantı düzenlendi. Partinin il yetkililerinin tamamının katıldığı toplantıya ‘seviye’ tartışmaları damgasını vurdu. İl Başkanı Ömer Sayın, basın ve Ak Partililer arasında seviyeli bir ilişki olmasını istedi.

Ak Partililer tam kadro basının karşısına geçti. Parti binasındaki toplantının amacı Ak Parti’nin yeni Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel’in basına tanıtılmasıydı. Ancak toplantı bir anda Bolu basını ile Ak Partili siyasilerin ilişkilerine geldi. İl Başkanı Ömer Sayın açıklamalarında, basınla seviyeli bir ilişki olması isteğinde bulundu.

Toplantıya Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, yeni Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel katıldı.

İl Başkanı Ömer Sayın konuşmasının başında, Ömer Faruk Deligöz’ün tartışmaları beraberinde getiren istifasının ardından göreve gelen yeni Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel’i basına tanıttı. Ardından Ak Parti ailesinin büyüklüğünden bahseden Sayın, basına yansıyan bölünme haberlerine açıklık getirdi. Bundan sonra basından eksiklerini göstererek kendilerine enerji vermek için gayret beklediğini söyleyen Sayın, basınla seviyeli ilişki temennisinde bulundu. Sayın şöyle konuştu; “Seviyeli ilişkilerin Bolu’ya faydası olacaktır. Dedikodular bizi bir yere götürmez. Bolu’ya yapılan ve yapılmayanları gündeme getirelim ki Bolu’ya ancak o zaman faydası olur.”

Sayın’ın bu sözleri basın mensupları tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, Milletvekili Küpçü ve Belediye Başkanı Yılmaz söz alarak, Ak Parti’deki birlik beraberliği kanıtlamak için bir arada oldukları mesajını verdiler.

İl Başkanı Ömer Sayın tekrar açıklama yaparak, “Medya siyaset ilişkisini birlikte yaratarak, Türkiye’ye örnek olalım” dedi. Toplantı boyunca sessiz kalan Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’da yalan ve iftira üzerine yapılan her haber için daha önce söylediği sözlerin arkasında olduğunu vurguladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.