VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan pazarda

16 Şubat 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Zengin, Burak Balaban, Canan Akbay, ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Zengin, Burak Balaban, Canan Akbay, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve Ak Parti Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Cumartesi günü Bahçelievler’de kurulan semt pazarına giderek pazarcı esnafını ziyaret etti.

 İLK İCRAAT

Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine  atanan Taha Furkan Sönmezel pazar ziyareti esnasında Başkan Yılmaz'ı yalnız bırakmadı.

Semt pazarında satış yapan pazar esnafını tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundular.

Pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yılmaz aileleri ile birlikte alışverişe çıkan çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara çikolata ve şeker gibi ikramlarda da bulundu.

Ziyaret esnasında esnafın istek ve şikayetlerini de dinleyen Yılmaz sorunların çözümü için de gerekli birimlere talimatlarda bulundu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.