VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şampiyonlarımıza sahip çıktılar!

14 Şubat 2013

Bolu Şampiyon Dergisi’nin tüm okuyucularına geçtiğimiz ay duyurduğu, “Bolulular, Şampiyon bir takımınız var. Haberiniz var ...

Bolu Şampiyon Dergisi’nin tüm okuyucularına geçtiğimiz ay duyurduğu, “Bolulular, Şampiyon bir takımınız var. Haberiniz var mı?” başlıklı haberi büyük yankı uyandırdı. Ekonomik sıkıntılar yüzünden Avrupa Şampiyonası’na gidemeyen takıma Highway Outlet sahip çıktı.

Çim Hokey dalında Türkiye’nin adını tüm dünyaya duyurmayı başaran ancak parasızlıktan Avrupa Şampiyonası’na gidemeyen Bolu AİBÜ Çim Hokey Bayan Takımı’na Highway Outlet’ten büyük destek geldi. Hokey Milli Takımı’na 11 sporcu gönderen ve kentinde üst liglerde yer alan tek takımı olan AİBÜ Bayan Çim Hokey Takımı’na Highway sponsor oldu. Highway Otel’de düzenlenen basın toplantısına Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur, Çim Hokey Takımı Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan, Antrenör Yasin Yükselen ve basın mensupları katıldı.

“Artık yalnız değiller”

Hem Bolu’yu hem de Türkiye’yi temsil eden genç sporculara yıl boyunca destek olacaklarını söyleyen Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur “Bugün buraya hayırlı bir iş için toplandık. Çim Hokey Bayan Takımımızın bir yıl boyunca sponsorluğunu Highway olarak biz yapacağız. Artık AİBÜ Highway Çim Hokey Bayan Takımı olarak anılacak. Kendileri ciddi ekonomik sıkıntılar çektiler. Bundan sonra çekmeyecekler. Şubat ayı sonunda Portekiz’de düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Şampiyonası’ndan başarıyla döneceklerini umuyoruz” dedi.

“Highway’e teşekkürler”

Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan da AVM yönetimine teşekkür ederek, “Bizler bugüne kadar destek alamadık. Birçok yerden destek istedik ancak geri dönen olmadı. Bolu Dağı AŞ yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hem Bolu’yu hem ülkemizi hem de Highway’i başarıyla temsil edeceğiz” diye konuştu.

Sitem ve teşekkür!

Takım Antrenörü Yasin Yükselen ise sitem dolu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bizler 6-7 yıldan bu yana genç sporcularımızla birlikte ülkemizi temsil ediyoruz. Ancak bugüne kadar destek istemediğimiz yer kalmadı. Tabiri caizse sporcularımızla birlikte dilenerek buralara kadar geldik. Şunu açık yüreklilikle söylemeliyim ki ne kuruluşlardan, ne kişilerden ne de basından yeterince destek alamadık. Highway yönetimi bize sahip çıkarak çok mutlu etti. Buradaki sporcularımızı sevindirdiler. Ne kadar teşekkür etsek azdır.”

Konuşmaların ardından Bolu Dağı AŞ Genel Müdürü Hasan Umur ile Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan, sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Geçtiğimiz yıl maddi sıkıntılar nedeniyle Avrupa Şampiyonası’na gidemeyen takım şimdiler de 21 Şubat’ta Portekiz’de düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.