VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu adamın bu makamda işi yok!

13 Şubat 2013

Bolu Milli Eğitim Müdür Recep Alpdoğan saçma sapan icraatlarına bir yenisini daha ekledi. Bolu eğitimde ...

Bolu Milli Eğitim Müdür Recep Alpdoğan saçma sapan icraatlarına bir yenisini daha ekledi. Bolu eğitimde bir adım ilerlemezken, geçmişte akıl almaz uygulamaları ile herkesi canından bezdiren Recep Aldoğan'ın bakın yeni icraatı ne oldu.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan 7 yeni müdür ile birlikte müdür sayısı 20 oldu. Yeni atanan müdürlerin içinde AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün kuzeninin yer aldığı belirtildi. Bolu İl Teftiş başkanı ile birlikte sayıları toplam 20’ye ulaşan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde bu kadar müdürün ne iş yapacağı merak ediliyor.

Bolu Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan'ın il genelinde eğitimi ayağa kaldıracak çalışmalar yapması beklenirken, Müdürlük te adeta bir müdür ordusu yarattı. Yeni atanan yedi müdür ile birlikte müdür sayısını 20’ye çıkarttı. Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Mustafa Yılmaz, Serap İnceler, Muammer Işık, Ali Murteza Çağlı, Uğur Sönmezel, İsmail Saykı ve İbrahim Ercivan yeni şube müdürleri olarak görevlerine başladılar. Yeni atamalarla birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bir Milli Eğitim Müdürü, 13 şube müdürü, 3 müdür yardımcısı, bir teftiş başkanı, bir teftiş başkan yardımcısı olmak üzere 20 müdür görev yapacak.

YENİ MÜDÜRLERİN HEPSİ EĞİTİM-BİR-SEN ÜYESİ    

Yeni atanan kişilerin özellikle Eğitim-Bir-Sen üyeleri arasından seçilmesi, Milli Eğitim camiasında bolca eleştirilere neden oldu. Bu kadar müdürün ne iş yapacağı merak edilirken, “İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan’nın, sendika üyesi şube müdürlerine gösterdiği ilgi alakayı, Bolu'da eğitimin geliştirilmesi konusunda da göstermesini bekliyoruz” şeklinde sesler yükselmeye başladı.

İBRAHİM ERCİVAN, FEHMİ KÜPÇÜ’NÜN KUZENİ     

Yeni atanan şube müdürü İbrahim Ercivan’ın Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün kuzeni olduğu belirtildi. Son dönemde Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un Recep Alpdoğan'ın görevinde kalmasına sıcak bakmamasına karşılık, Küpçü'nün ısrarla neden Alpdoğan'ı savunduğu atamalarla bir kez daha gün yüzüne çıktı.

www.medyabolu.com

2 yorum yapılmış
  • Seydamet Akşin
    12 Şubat 2013 • 13:00
    Allah aşkına bunu halen müdür diye görevde tutan AKP'liler. sesleniyorum size...Yeteri kadar sabrettik. Adamda bir gram çalışma isteği yok.. Yağtığı icraat bişey yok. Bakın çocuklarımıza yazık oluyor.. Sizinde çocuğunuz bubnların eğitim çatısı altında geleceğe hazırlanıyor... Eğitim camiası kaos içinde.. Bunu bilin yeterli mi?
  • ismail ESEN.
    12 Şubat 2013 • 13:00
    desenize milli eğitim de şeyini sallasan müdüre değecek.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.