VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çatıda can pazarlığı!

13 Şubat 2013

Bolu’da karısı ve 3,5 aylık bebeğinin kaçırıldığını iddia eden Halil İbrahim Ocakcı (27), 7 katlı ...

Bolu’da karısı ve 3,5 aylık bebeğinin kaçırıldığını iddia eden Halil İbrahim Ocakcı (27), 7 katlı bir inşaatın çatısında intihar girişiminde bulundu. Şahsı çatıya çıkan gazeteciler ikna etti.

 

Olay, gece saatlerde Tabaklar Mahallesi Çavuşlar Sokak’ta bulunan 7 katlı bir apartmanın çatısında yaşandı. İddiaya göre, Bolu’da bir işyerinde tezgahtar olarak çalışan Gül Nezahat Uçar (24), çalıştığı işyerine gelen üç kişi tarafından kaçırıldı. Eşinin eve gelmemesi üzerine şüphelenen Halil İbrahim Ocakcı, çalıştığı işyerine gitti. Ancak burada da eşini bulamayınca cep telefonuna sarıldı. Eşi telefona da yanıt vermeyince otomobile atlayan Ocakcı, Gül Nezahat Uçar’ın ailesinin yaşadığı Çankırı Çerkeş’e gitti. Kız evinin kapısını çalan Ocakcı, beklenmedik bir durumla karşılaştı. İddiasına göre, eşinin yakınları tarafından darp edilen Halil İbrahim Ocakcı, 3,5 aylık çocuğuyla birlikte ortada kaldı.

Çatıda pazarlık…

Eşinin geriye dönmemesi üzerine bunalıma giren Ocakcı, gece saatlerinde bir apartmanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. İlk olarak polis ekipleri çatıya çıktı ve şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna edilemeyince bu kez polisler ile gazeteciler rolleri değişti. Ellerinde kameralar ve fotoğraf makineleriyle çatıya çıkan basın mensupları, yaklaşık bir saat süren konuşmanın ardından şahsı ikna etmeyi başardı. İnşaattan aşağı indirilen Halil İbrahim Ocakcı, polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.