VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kartalspor maçı öncesi şok karar

13 Şubat 2013

Bolu İl Spor Güvenlik Kurulu’nun bugün yapılan toplantısından şok eden bir karar çıktı. Karar gereği, ...

Bolu İl Spor Güvenlik Kurulu’nun bugün yapılan toplantısından şok eden bir karar çıktı. Karar gereği, Kartalspor seyircisi stada alınmayacak. Gerekçe ise daha önceki yıllarda iki takım taraftarı arasında yaşanan gerginlikler gösterildi.

 

Haber: Murat ÇELİK

 

Geçtiğimiz hafta olaylı bir karşılaşmayı geride bırakan Bolu’da İl Spor Güvenlik Kurulu şaşırtıcı bir karar aldı. Kurulun bugün yapılan toplantısında ilk olarak Samsunspor maçında yaşanan olaylar ele alındı. Stadyumda yapılan hasar tespit raporuna göre, 6 reklam panosu, 15 ila 20 adet koltuğun hasar gördüğü tespit edildi. Tespit edilen rapor gerekli mercilere iletilerek Samsunspor Kulübü tarafından masrafları karşılanacak.

Sadece Boluspor taraftarı…

Kurulunun gündeminde Kartalspor maçı da vardı. İki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlik göz önüne alınarak, Kartalspor taraftarının stada alınmaması kararı çıktı. Buna göre, karşılaşmayı sadece Bolusporlu taraftarlar izleyecek. Hiçbir Kartalspor taraftarı stada alınmayacak. Daha önce hem İstanbul’da hem de Bolu’da yaşanan olaylar nedeniyle bu kararın alındığı öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.