VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Herşey unutuldu, hedef yerel seçimler...

11 Şubat 2013

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın bu günlerde sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyorlar. Yerel seçimler öncesinde AK Parti’de seçim çalışmaları şimdiden başladı. Partinin ağır topları şapkaları önüne koyarak geçmişi bir kenara attılar ve seçimlere kilitlendiler.

Yerel seçimlere 1 sene kala AK Parti’nin Bolu teşkilatı çalışmalara şimdiden başladı. Başkan aday adayları belli olmadı ancak mevcut Başkan Alaaddin Yılmaz’ın aday adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu aşamada başka aday adaylarının da çıkacağı da muhtemel. Bu süreçte aday adaylarından daha çok belediyeyi tekrar kazanmanın planları yapılıyor.

KÜSKÜNLERLE TOPLANTI     

Ancak partide son zamanlarda yaşanan gergin ortam ve gençlik kolları teşkilatından gelen istifalar unutularak partinin 3 ağır ismi Ali Ercoşkun, Alaaddin Yılmaz ve Ömer Sayın teşkilatın morali ve motivasyonunu yükseltmek için var gücüyle çalışıyor. Bir süre sonra partinin önde gelenleriyle bir araya gelinerek toplantılar yapılacağı ve partiye küskünlerin tekrar geri getirilmesi için çaba harcanacağı ifade edildi.

KAMUOYUNUN ÖNÜNE ÇIKACAKLAR

Peki Ankara Bolu’ya nasıl bakıyor. Genel merkez parti içinde zaman zaman yaşanan kavgalardan rahatsız olduğunu yetkili ağızlardan kamuoyunun önünde olmasa da kapalı kapılar ardında dile getiriyor. Parti içinde kavgaların kesinlikle kamuoyu önünde yapılmaması konusunda uyarılar yapılıyor. İlerleyen günlerde 3 ismin teşkilatın ileri gelenlerini de yanlarına alarak geniş katılımlı basın toplantısı düzenleyecekleri ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.