VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İmparator Samsunspor maçı sonrasında umut verici konuşmadı

10 Şubat 2013

 Boluspor Teknik Dirİmparator Oğuz Çetin, Samsunspor maçı sonrası herhangi bir puan kaybına tahammüllerin olmadığını söyleyerek, ...

 Boluspor Teknik Dirİmparator Oğuz Çetin, Samsunspor maçı sonrası herhangi bir puan kaybına tahammüllerin olmadığını söyleyerek, “Son bölümlerde yediğimiz baskılardan memnun değilim. Onun dışında mücadeleden memnunum” dedi.

 Kendi sahasında Samsunspor’u mağlup ederek şampiyonluk yarışında altın değerinde 3 puan alan Boluspor’un Teknik Direktörü Oğuz Çetin, yine hem memnun hem de memnun olmadığı yönleri anlattı. Geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanında aldığı 3 puanla ilk 6 potasına giren Boluspor, bu hafta da evinde Samsunspor’u mağlup ederek, liderle arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Oğuz Çetin, maç sonunda iki yönlü açıklama yaptı.

 OYUNCULARIM BİLİNÇLİ!

Bu dakikadan sonra puan kaybına tahammülleri olmadığını söyleyen Oğuz Çetin, “İstikrarlı bir şekilde üstümüzde olan takımlarla puan farkını kapatmaya başladık. Bunu sürdürmek adına bu maç çok önemliydi. Herhangi puan kaybına tahammülümüz yoktu. Bu bilinçle sahaya çıktık. Oyuncularım müthiş bir mücadele örneği ortaya koyarak karşılaşmayı 2-1 kazandı” şeklinde konuştu.

 BASKIDAN KURTULDU

Karşılaşma sırasında son 10 dakika içerisinde sergilenen mücadeleden memnun olmadığını anlatan Çetin, “Memnun olmadığım bir yönümüz var. Maçın son bölümünde baskı yememiz. Maçın 2-1'e gelmesiyle birlikte rakibin ümitlenmesi, son 10 dakika doldur boşalta girmeleri, tehlike yaratmaları olumsuz bir görüntüydü. Onun dışında ortaya konan mücadele ve oyundan son derece memnunum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.