VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Maç sonunda skandal...

9 Şubat 2013

Boluspor Basketbol Takımı ile İstanbul Basket arasında oynanan maçın ardından resmen skandal yaşandı. Rakip takım ...

Boluspor Basketbol Takımı ile İstanbul Basket arasında oynanan maçın ardından resmen skandal yaşandı. Rakip takım oyuncu, Boluspor’lu Erhan Taşlı’ya (resimdeki)yumruk attı. Maçın gözlemcisi ise kırmızı beyazlı yöneticilere, “Kanıtınız var mı?” diye sordu.

 

Haber: Murat ÇELİK

Erkekler Basketbol 3.Ligi’nde mücadele eden Boluspor, ligin ilk müsabakasında kendi sahasında İstanbul Basket’i ağırladı. Mücadeleden 101-67 galip ayrılan kırmızı beyazlı ekibimiz büyük sevinç yaşarken, maçın ardından yaşanan kavga mücadeleye damgasını vurdu. Karşılaşma sırasında sürekli Bolusporlu oyuncu Erhan Taşlı ile tartışan ve ismi sır gibi saklanan İstanbul Basket Takımı’nın 13 numaralı oyuncu, maçın bitiş düdüğünden sonra Erhan’ın yanına gitti. Herkes tebrik etmesini beklerken, rakip oyuncu Erhan’a yumruk attı. Daha sonra koşarak salondan kaçan ve soyunma odasına giden oyuncudan Bolusporlu idareciler şikayetçi oldu.

UYANIK GÖZLEMCİ ARADAN SIYRILMAYA ÇALIŞTI

 Asıl skandal, yöneticilerin ve oyuncunun şikayetinden sonra yaşandı. Bolusporlu bazı yöneticiler, “Kendi evimizde yumruk yiyoruz. Biz burada insanları spor salonuna çekebilmek için mücadele ediyoruz. İnsanlara sporu sevdirmek için çalışıyoruz. Yumruk atmak da ne demek? Böyle terbiyesizlik olmaz. O oyuncu nasıl olur da yumruk atara?” diyerek gözlemciye sitemde bulundular. Müsabakanın gözlemcisi ise enteresan bir soruyla yanıt verdi. Yöneticilere dönen gözlemci, “Ben nasıl yumruk attı diyebilirim. Kanıtınız var mı?” diye sordu. Asıl görevi yaşananları gözlemlemek olan gözlemcinin yumruk atılan sahneyi görmemesi akıllarda soru işareti bıraktı.

YUMRUĞUN CEZASI!

 Basketbol müsabakalarında geçerli olan kurallara göre, maçın bitiş düdüğünden sonra yaşanan olaylarda gözlemci raporu geçerli oluyor. Bu yüzden de gözlemcinin saldırının gerçekleştiği anı görerek raporuna yazması gerekiyor. Maalesef Boluspor Basketbol Takımı ile İstanbul Basket arasında oynanan maçta yaşanan skandalı gözlemcinin kendi gözleriyle görmemesi hiçbir cezai işleme tabi tutulamayacağını gösteriyor. Çünkü salonda ne bir kamera ne de kanıt yok. Kişilerin gördüğü yumruk işe yaramıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.