VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Seçim startını verdi

9 Şubat 2013

HABER: Memleketim Bolu Gazetesi Zekeriye ERCİVAN Mehtap Mısırlıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada aday adaylığı ile ilgili ...

HABER: Memleketim Bolu Gazetesi Zekeriye ERCİVAN

Mehtap Mısırlıoğlu gazetemize yaptığı açıklamada aday adaylığı ile ilgili şu açıklamaları yaptı "17 Şubat günü saat 13.00'de kültür sitesinde Bolu Belediye Başkanlığı'na aday adaylığımı açıklayacağım. Bu tarihe dün karar verdim. Öncelikle bu açıklamayla ilgili geçmiş yıllarda partimize emek vermiş değerli il başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla fikir alışverişinde bulundum. kendilerini ziyaret ettim tavsiyelerini dinledim. Bildiğiniz gibi CHP il yönetim kurulu üyesiyim, dün akşam il yönetiminde görev yapan arkadaşlarımızla vedalaştım ve aday adaylığı açıklamamla ilgili bilgi verdim. Bu günden itibaren de Cumhuriyet Halk Partili üyelerimize ulaşmak adına çaba gösteriyorum.

YANIMDA OLMALARINI RİCA EDİYORUM

ben Bolu'da doğdum ve Bolu'da yaşıyorum. Bütün aile çevrem ve yakınlarım Bolu'da yaşıyor. Yine mesleğimi Bolu'da icra ediyorum. Başta yakın çevrem ve dostlarım olmak üzere bütün Cumhuriyet Halk Partili üyelere ulaşacağım. Bu önemli günde benim yanımda olmaları konusunda kendilerini davet edeceğim.

BOLU HALKINA HAK ETTİĞİ BİÇİMDE HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

Ben doğduğum ve yaşadığım şehre bu şehrin güzelliklerine yakışır bir biçimde hizmet etmek istiyorum. Bir mimar olarak, bir kadın olarak elimden geldiğince elimden ne geliyorsa sonuna kadar yapmak adına bir çabam var. Ben bu hizmet yarışında bende varım demek adına yola çıktım. Bolu halkına hak ettiği biçimde hizmet etmek için yola çıktım.

KADINLAR HEP OLSUN DİYE BİR İDDİAMYOK ,HEP ERKEKLERDE OLMASIN

Ben kadın erkek ayrımı yapan bir insan hiç bir zaman olmadım, olmayacağım da. Biz kadınıyla erkeğiyle biz bir bütünüz. Bu ülkenin yarıdan fazla nüfusunu da kadınlar oluşturuyor. Kadınlar hep olsun diye bir iddiam ama hep erkeklerde olmasın. Kadın siyasetçilerde olmalı düşüncesiyle ve Genel Başkanımız başta olmak üzere parti yöneticilerimizin de bu anlamda samimi olduğuna inandığım için bu konuda cesaret aldığımın da altını çizmeliyim.

ŞUBAT SONU, MART BAŞINDA BELLİ OLUR!

Genel merkezimiz şuan bütün adaylara olması gerektiği gibi eşit mesafede duruyor. "En doğru aday kim?" sorusuna genel merkezimizin vereceği cevap sanıyorum Şubat sonu ve Mart başı gibi aday belirleme yöntemiyle netleşecektir. Genel merkezimizin tutumu da bu karar göre belli olacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde giderek yıldızı yükselen Mimar Mehtap Mısırlıoğlu'nun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayacağı tarih belli oldu. Mısırlıoğlu yola çıktığı bu yolda tek derdinin Bolu'ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

1 yorum yapılmış
  • durmuş ali kocabaş
    8 Şubat 2013 • 13:00
    bolumuza genç dinamik bolunun evladı bir bayan bir iş kadını artı çok iyi bir anne şahsım olarak sonuna kadar güveniyor ve bolu halkınında güveneciğini zannediyorum HAYDİ BOLU YENİLİKLERE KANAT GERİN::))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.