VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Nasıl ‘Yeniden Büyük Türkiye’ olunur?

9 Şubat 2013

Saadet partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım bu Pazar Bolu’da bir konferans verecek. Akşam saat ...

Saadet partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım bu Pazar Bolu’da bir konferans verecek. Akşam saat 20’de Necip fazıl Kültür Merkezi’nde verilecek olan ‘Yeniden Büyük Türkiye’ konulu konferansta Türkiye’nin içinde bulunduğu durum anlatılacak.

Pazar günü verilecek olan konferans hakkında bilgi veren Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya, tüm Boluluları Necip Fazıl Kültür Merkezi’ne davet etti ve o güne ilişkin şunları söyledi:

“Yeniden Büyük Türkiye Milli Görüş’ün 40 yıldır hayali olan, nasıl yeniden büyük bir Türkiye olunur? Başkalarının buyruğunda değil, lider ülke Türkiye konumuna gelmesi için çabamız, gayretimiz buydu. Yine bu yolda çabamız, aşkımız bu sevdamız devam ediyor. Yeniden büyük Türkiye sevdamız devam ediyor. Bunun için engeller nelerdir? Bunun için önünde duran engelleri kaldırmak için neler yapılmalı? Bununla ilgili çabalarımız, çalışmalarımız devam ediyor.

Bu meyanda Türkiye’de 240-250 merkezde bu yeniden büyük Türkiye konferansları adı altında konferans tertip ettik. Bize de Genel başkan Yardımcımız, çok güçlü bir hatiptir kendisi Muhittin Yıldırım Beyefendi. Pazar günü gelecek. Saat 20’de necip Fazıl Kültür Merkezi’nde halkımıza bir konferans verecek. Bu konferansın ana konusu özellikle on günlerde meydana gelen Güneydoğu’daki olaylar, patroitlerin yerleştirilmesi, neticesinde gelişen olaylar; örneğin patroitler yerleşir yerleşmez İsrail Suriye’ye saldırdı. Hava saldırısı düzenlendi. Fakat Türkiye kamuoyunda bu pek yankı bulmadı. Ama niye? Zamanlaması niye o zaman? Bu tür olayların değerlendirileceği bir konferansımız var. Bütün halkımızı buna davet ediyoruz. Türkiye’yi bilgilendirmeye çalışıyoruz. Türkiye üzerinde dönen olayları halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Herkes gelsin konferansımızı dinlesin, bilgi sahibi olsun. Zarar etmezler, karlı olurlar”

Kaynak:www.köroğlugazetesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.