VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İzzetbaysal için 2 teklif verildi

6 Şubat 2013

İzzet Baysal Caddesi’nde yenileme çalışmaları sürerken, Cephe Sağlıklaştırma Projesi’nin bir an önce hayata geçirilmesi için ...

İzzet Baysal Caddesi’nde yenileme çalışmaları sürerken, Cephe Sağlıklaştırma Projesi’nin bir an önce hayata geçirilmesi için geçtiğimiz aylarda iptal edilen ihalenin yenisi gerçekleşti. İhaleye Bolu’dan iki firma katıldı.

Bolu Belediyesi, daha önce kamu menfaati gözetilerek iptal ettiği İzzet Baysal Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi için yeniden ihaleye çıktı. Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan ihaleye Bolu’dan iki firma başvurdu. Yetkin Tasarım ve Kocaoğlu Tesisat firmaları tarafından söz konusu ihale ile ilgili teklifler Belediye ihale komisyonuna sunuldu.

Bolu Belediyesi ihale komisyonu tarafından Cephe Sağlıklaştırma Projesi ile ilgili yaklaşık maliyet 2 milyon 461 bin 576 lira 60 kuruş olarak belirlenmişti. İhale ile ilgili belgelerini tamamlayarak ihale komisyonuna sunan Yetkin Tasarım ihaleye 2 milyon 343 bin 778 TL, Kocaoğlu Tesisat ise 3 milyon 279 bin 644 TL teklif verdi. 10 gün içerisinde ihale komisyonunun bu teklifleri değerlendirmesi ve ihalenin verildiği firmayı açıklaması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.