VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor yönetiminden taraftara jest!

5 Şubat 2013

Boluspor yönetimi, yıllar sonra taraftara en müjdeli haberi verdi. Her sezon tartışma konusu olan bilet ...

Boluspor yönetimi, yıllar sonra taraftara en müjdeli haberi verdi. Her sezon tartışma konusu olan bilet fiyatları sezon sonuna kadar sabitlendi. Yarı yarıya indirim yapıldı.

Sezon sonunda şampiyonluğu hedefleyen Boluspor yönetimi, her yıl tartışma konusu olan bilet fiyatlarında müthiş bir indirim yaptı. Kırmızı beyazlı takımın yönetimi, aldığı kararla bilet fiyatlarını yarı yarıya indirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “2012–2013 sezonunda kalan maçlarımızı kazanarak, özlenen ve hepimizin hedefi olan Süper Lige yükselmek ortak amacımızdır. Özlemiş olduğumuz süper lig yolundaki sorumluluk ise hepimizindir. Bu yolda da değerli taraftarlarımız en büyük gücümüzdür. Bizler yönetim olarak çalışmalarımıza tüm gücümüz ile devam etmekte olup, özlediğimiz hedefe  iyi gün de kötü günde taraftarlarımızla yan yana, omuz omuza birlik olarak ulaşacağımıza inanıyoruz. Bolusporumuzun menfaatleri doğrultusunda, Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz karar gereğince, 2012-2013 sezon sonuna kadar Bolu Atatürk Stadında oynayacak olduğumuz müsabakalarda bilet ücretleri sabitlendi” denildi.

Buna göre, Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmalar için numaralı 50, kapalı ve maraton 10, kale arkası 5 ve çocuk tribünü ise 1 TL oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.