VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Veteriner dolandırıcıların hedef oldu!

5 Şubat 2013

Bolu’da veteriner hekimin eşine çıkarttırdığı kredi kartından 2 bin 500 TL çekerek kuyumcudan alışveriş yaparken ...

Bolu’da veteriner hekimin eşine çıkarttırdığı kredi kartından 2 bin 500 TL çekerek kuyumcudan alışveriş yaparken yakalanan iki dolandırıcı adliyeye çıkarıldı.

 

Bolu’daki bir beyaz et firmasının veterinerliğini yapan Süleyman Küçükala, eşine alışverişlerde kullanması için ek kredi kartı çıkarttırdı. Bir mağazaya giderek alışveriş yapan kadın, kredi kartından ödeme yapmak isteyince şok yaşadı. Kredi kartının limitinin dolu görünmesi üzerine şüphelenen kadın hemen bankayı arayarak bilgi istedi. Bankanın verdiği bilgiye göre, kredi kartıyla İstanbul’da bir kuyumcudan 2 bin 500 TL değerinde ziynet eşyası alındığı ortaya çıktı. Kuyumcudan alışverişi kendisi yapmadığı için şikayette bulunan kadın, polisi harekete geçirdi.

İşi kuyumcu çözdü

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri, İstanbul Emniyeti Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube ekipleriyle irtibata geçerek ortak operasyon yürüttü. Alışverişin yapıldığı kuyumcuya giden polis ekipleri, aynı şahsın ikinci kez alışveriş yapmaya geldiğinde haber verilmesini istedi. Veteriner Süleyman Küçükala’nın eşine çıkarttırdığı kredi kartından ziynet eşyası alan şahıs, bu kez de farklı bir kredi kartı numarasıyla işlem yapınca yakayı ele verdi. Asayiş ekipleri, ziynet eşyalarını almak için kuyumcuya gelen şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Dosyaları kabarık

İnternetten kredi kartı numaralarını ele geçirerek karttaki paraları harcadıkları belirlenen Serdar K. ile Emrah A. Bolu’ya getirildi. Serdar K.’nın 16, Emrah A’nın ise 15 sabıka kaydının olduğu öğrenilirken, iki şahıs da adliyeye sevk edildi.

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    4 Şubat 2013 • 13:00
    OLSUN YA...nasılsa birkaçsene sonra cıkarlar.ne farkeder..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.