VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gözümüzü zirveye diktik.

3 Şubat 2013

İLK YARIDA GÖZTEPE ETKİLİYDİ   PTT 1. Ligin 20. haftasında Boluspor yine bir deplasman galibiyetine imza attı.

İLK YARIDA GÖZTEPE ETKİLİYDİ

PTT 1. Ligin 20. haftasında Boluspor yine bir deplasman galibiyetine imza attı. Boluspor ilk yarısı golsüz sona eren maçta Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek zirve yarışında takibini sürdürdü.

Atatürk stadyumunda taraftar ve rüzgar desteğinide arkasına alan Göztepe ilk yarının başlaması ile birlikte topla daha çok oynayan taraf olurken, Boluspor oyunu yarı sahasında kabul etmek zorunda kaldı. Sarı kırmızılı ekip Boluspor kalesine sağlı sollu ataklarla gelse de, ekibimizin savunması ve kaleci Serdar bu devrede rakip takıma gol şansı vermedi.

İSKENDER MUTLAK GOLÜ KAÇIRDI

Zaman zaman kontra ataklarla rakip kalede etkili olmak isteyen Boluspor'un en etkili pozisyonu 37. dakikada geldi. Sağ kanattan yapılan ortaya İskender kafa ile dokundu ama altı pas içindeki bu kafa şutu üst direğin üstünden auta gitti.

RAKİP KIRMIZI KART GÖRDÜ

İkinci yarıya Boluspor adeta bir kişi fazla başladı. İlk yarı rüzgara karşı oynayan Boluspor bu devrede rüzgarıda arkasına alarak etkili başlamak isterken, 46. dakikada Barbaros'a bir pozisyonda yumruk atan Theo Weeks direk kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderildi. Bu dakikada iki takım oyuncuları arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı. Bu pozisyon sonrası ev sahibi ekip sahada 10 kişi kaldı.

İSKENDER SAHNEDE

İkinci yarıda hem rüzgarı arkasına alan hem de bir kişi fazla oynamanın avantajı ile biraz daha toparlanan Boluspor'un golü İskender'den geldi. Defanstan pasla çıkmak isteyen sarı kırmızılı ekipte Şamil kalecisi Ferhat'a göndermek istediği topu araya girerek kapan İskender, Ferhat'ı da geçerek filelere gönderdi ve Boluspor'u öne geçirdi.

GÖZTEPE 10 KİŞİ İLE YİNE BASKISINI ARTTIRDI

İskender'in golünden sonra iki takımda oyuncu değişikliklerine giderken, ev sahibi ekip 10 kişi kalmasına rağmen ilk devrede olduğu gibi yine etkili olan taraftı. Zaman zaman Boluspor kalesinde etkili olan Göztepe'ye Boluspor savunması aradığı beraberlik gol için şans vermedi. Maçın son 10 dakikasına kadar süren baskıyı bu dakikalarda bir nebzede kırmayı başaran Boluspor ikinci yarıda rakibin eksik olmasına rağmen net pozisyon bulmakta zorlandı.

GÖZTEPE TARAFTARI AYAKTA

Karşılaşmanın ilk uzatma dakikasında Alp Boluspor'u 2-0 öne geçirdi. Son dakikalarda iyice oyundan düşen Göztepe karşısında oyunu kontrolü altına alan ekibimizde Alp yaklaşık 35 metreden çektiği şutla topu doksana gönderdi ve Boluspor'u 2-0 öne geçirdi. Bu golü Göztepe taraftarıda ayakta alkışladı.

GÖZTEPE GOLÜ ATTI TRİBÜNLER YUHALADI

Alp'in golünden bir dakika sonra Göztepe'nin golü geldi. Sarı kırmızılı ekipte Ergin farkı bire indiren golü kaydetmesine karşın kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor yine bir deplasman maçından 3 puanla ayrılmayı bildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.