VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dalmat resmen Boluspor'da

30 Ocak 2013

  Uzun süredir Karşıyaka’da kiralık olarak forma giyen Orduspor’lu futbolcu Wilfried Dalmat’la görüşen transfer komitesi, sonunda ...

Uzun süredir Karşıyaka’da kiralık olarak forma giyen Orduspor’lu futbolcu Wilfried Dalmat’la görüşen transfer komitesi, sonunda pürüzleri aştı. Boluspor tesislerine gelen Dalmat, resmi sözleşmeyi imzalayarak ayağının tozuyla ilk idmanına çıktı.

Devre arasında Jimmy Dixon ve Muhammed Özdin’i kadrosuna katarak savunmayı güçlendiren Boluspor, transfer sezonunun bitimine üç gün kala Karşıyaka’da forma giyen orta saha oyuncusu Dalmat’ı renklerine kattı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Başkanı Abdullah Abat’ın yanı sıra çok sayıda yönetici ve basın mensubu katıldı. Uzun süredir görüştükleri Dalmat’la anlaştıklarını söyleyen Abat, “Bildiğiniz gibi Karşıyaka’da forma giyen Dalmat’la transfer görüşmesi yaptık. Uzun süredir basında çıkan haberler ve kulübüyle olan görüşmeler nedeniyle çözememiştik. Bugün sıkıntıları çözerek anlaşma sağladık. Biz Boluspor yönetimi olarak futbolculara verdiği sözü yerine getiren bir ekibiz. Dalmat da zaten bize güvenerek geldi. Kendisinin fayda sağlayacağı inancındayız” dedi.

“Parada sıkıntı oldu”

Kendisini Boluspor’lu yapan sözleşmeyi imzalayan Wilfried Dalmat ise mutlu olduğunu ifade ederek, “Boluspor ile görüşmelerimiz uzun zamandır sürüyor. Basın haberler çıkınca biraz sorunlar oldu. Cihat hocam biraz zaman istedi. Sonunda anlaştık. Benim Karşıyaka’da sportif anlamda bir sıkıntım olmadı. Parasal anlamda sıkıntı yaşadık” ifadelerini kullandı.

Siyahi oyuncu resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra yeni takım arkadaşlarıyla tanışarak ilk idmanına çıktı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.