VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Vatandaşı para almak için kışkırtıyor "

29 Ocak 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın vatandaşları Belediyeye karşı kışkırtıp dava ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın vatandaşları Belediyeye karşı kışkırtıp dava açmalarını istediğini ve açılan davalara avukatlık yaparak para kazandığını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Karacasu yolu üzerinde  bulunan Şelale Kafe ve Restaurant'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 18. madde ile ilgili bilen bilmeyen herkesin yorum yaptığını belirten Yılmaz uygulamaların ilk olarak Gerede ilçesinde bittiğini söyledi. 20 senelik belediyecilik geçmişi olduğunu söyleyen  Alaaddin  Yılmaz, "18. madde uygulaması adil bir uygulamadır. Bu kadar adil bir uygulama sanki belediyenin halkın arazisinde gözü varmış gibi gösteriliyor . Ana muhalefet partisi bu uygulamayı herkesi mahveden bir uygulama olduğu yalanını söyleyerek kampanya yürütüyor" şeklinde konuştu.

AMACI PARA KAZANMAK

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, siyasetten önce faliyette bulunduğu ticari hayatı ile ilgili yazılanları hatırlattı.  Tanju Özcan'ın Bolu'da ki bir köy ziyaretinde vatandaşlara uygulamaların haksız olduğunu ve dava açmaları gerektiğini söylediğini belirten Alaaddin Yılmaz, "Köylülere dava açmaları için dilekçe veriyor. Köyde vatandaşlara belediye sayesinde zengin oldum demiş. Davalar sayesinde . 18. madde ile ilgilide davalar açmış. Ve 23 davanın 19 tanesini bu vekil açmış. Köyde vatandaşlara böyle söylüyor . Vatandaşların parasını almak için böyle davranıyor. Köylülere dava açarsanız kazanırsınız diyor. Bolu Belediyesinin sabıkalı olduğunu o nedenle açılan davaları kazanma şansının yüksek olduğunu söylemiş. Buradan sesleniyorum. Elinde belge olupta açıklamayan yalancıdır. Belediyenin kaybettiği bir dava yok. Amaç para kazanmak" şeklinde konuştu

 VATANSEVERSE DAVALARI BEDAVA AÇSIN

Belediye işçilerinin işten çıkarılma sürecinde de Özcan'ın işçileri kullanıp açılan davalardan para kazandığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Para için her türlü yalanı dolanı söylüyor. Hayatı yalan üzerine kurulu. Köyleri mahalle yaptığımız zaman vatandaşları ayaklandırdı. Ben sırtımda küfe taşımadığım için kimseye minnet etmem. Mahkeme tescilli olan bir konu var. O da kent bilgi sistemi. İhale yapılmış para ödenmiş ama ortada sistem yok. Hukuku da iyi bildikleri için bir şey yapılamıyor. Bizim de kendileri gibi pislik içinde olduğumuzu zannediyorlar. Ama şaklabanlık yapmak, Bolu'nun adını mecliste ve ulusal basında kötü göstermek doğru değil. Vatandaşı Beledieyeye karşı kışkırtmasının altında dava açıp para kazanmak gayesi var. Eğer gerçek vatanperver ise davaları bedava açsın. Basitleşmesin. Aklını faydalı işlere yorsun. Hep 3 kağıtçılık... "

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.