VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özel Eğitim Öğrencileri imalathaneleri inceledi

28 Ocak 2013

   Bolu'da eğitim veren Büyük Berk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, öğrencilerini pastacılık sektörüne ara ...

Bolu'da eğitim veren Büyük Berk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, öğrencilerini pastacılık sektörüne ara kalifiye eleman olarak yetiştirmek için çalışmalara başladı.

Bolu'da eğitim veren Büyük Berk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu, öğrencilerini pastacılık sektörüne ara kalifiye eleman olarak yetiştirmek için çalışmalara başladı. Bu kapsamda öğrenciler pasta imalathanelerini inceledi.

Özel eğitim öğrencilerine bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde açılan Bolu Büyük Berk Özel Eğitim Mesleki Eğitim Okulu. bu yıl, 9. sınıfa giden öğrencilerine, okulun kendi bünyesinde faaliyete geçecek atölyede uygulamalı pasta yapımı konusunda eğitimler verecek. Piyasaya ara kalifiye eleman yetiştirmeyi hedefleyen proje için çalışmalara başlandı. Okul yetkilileri, öğrencilere pastacılık sektörünü ve uygulamalarını tanıtmak amacıyla pasta ve kurabiye üretimi yapan imalathanelere inceleme gezisi düzenledi.

Hijyen açısından bir sorun çıkmaması için bonelerini, galoşlarını ve maskelerini takan öğretmen ve öğrenciler daha sonra üretim tesisine girdi. İmalathaneyi gezen öğrenciler mamüllerin nasıl yapıldığına tanık oldu. Öğrencilere eşlik eden yetkililer de üretim aşamaları ve hijyen kuralları ile ilgili bilgiler aldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.